Yousee mobil anmeldelse

Overvejer du at vælge Yousee som din nye mobiludbyder? Vi giver dig overblik over deres aktuelle løsninger og hvad du kan forvente hos dem. Få et godt indblik i Yousee, inden du beslutter om det er noget for dig.

Yousee er ikke mest kendt for deres mobilabonnementer, men derimod for at levere tv-pakker og bredbånd. Dette betyder dog ikke at de ikke kan konkurrere med de andre teleselskaber når det kommer til mobilabonnementer. For de har bestemt gode løsninger at vælge imellem.

Yousee mobilabonnementer og muligheder

Man kan godt se at Yousees primære indtægtskilde ikke ligger på mobilabonnementer. De har 4 forskellige abonnement pakker som de udbyder til forbrugerne. De har dog også et fremragende tiltag, som man ikke ser ved særlig mange teleselskaber. Muligheden for at vælge mængde af data og timers tale.

Aktuelle abonnementer hos Yousee

Der bliver løbende skiftet ud i de forskellige mobilabonnementer, også hos Yousee, så her får du et kort overblik over hvilke løsninger de kan tilbyde dig som kunde. Brug oversigten til at få et nærmere indblik.

Det er blevet populært med musiktjenester og streamingtjenester tilkoblet abonnementet og det giver god mening at inkludere, hvis du alligevel gør brug af disse. Der vil ofte være penge at spare, så det er helt klart at foretrække hvis det er noget du alligevel bruger i stor stil.

Se også: Mobilabonnement med musiktjeneste

En af dem der også gør rigtig meget på området er Telmore, der tilbyder både HBO, Viaplay med mere.

Få adgang til YouBio på mobil og tablet

 

Yousee erfaringer

Er Yousee godt?

Yousee er en fremragende udbyder til folk, som der bruger deres telefon til rigtig mange forskellige ting. Deres pakker er forholdsvis store, men hvis du bestiller dem får du også frynsegoder med.

Deres geniale metode hvorpå man selv kan administrere sin pakke og fordele ”enheder” som man selv ønsker, er klart en fordel for. Både dem, som har en tendens til at snakke lidt for længe, eller tjekke Facebook lidt for meget.

Alt i alt er Yousee en rigtig kompetent udbyder, men da deres primære fokus ligger i TV og bredbånd, ville det ikke være vores førstevalg. Her anser vi Telmore og Telia som større “eksperter” inden for mobiltelefoni.