Er du tilbudshunter med et stort T eller kan du bare godt lidt at spare penge? FINDINO ser på dine muligheder for at spare penge og få nedsatte priser på de forskellige mobilabonnementer i 2020.

Mobilabonnement kampagner 2020

Teleudbyderne har med jævne mellemrum kampagner, der gør du får ekstra meget abonnement for pengene og det er der grund til at udnytte.

Der er løbende mange rabatter og gode tilbud i mobilbranchen, så du har generelt gode muligheder for at finde et mobilabonnement til nedsat pris. Specielt hvis du undersøger markedet grundigt. Prissammenligning vil altid være med til at sikre, du får mest for pengene.

Se også: Mobilabonnement mest for pengene

Sådan får du et godt tilbud

..Hvis du overvejer at skifte udbyder, eller skal have ny mobil

I øjeblikket kan vi desværre ikke finde nogle tilbud på udbydernes hjemmeside, men hvis du overvejer at skifte udbyder, kan du helt sikkert overbevise dem om at tilbyde dig en god deal. Tilsvarende hvis du ønsker en ny smartphone, så kan du ofte få et godt abonnement oveni eller få mobilen til en særlig attraktiv pris..

Husk data i EU, hvis du skal rejse

Vi går snart ind i sommerperioden, hvor rigtig mange danskere drager udenlands. Husk at tjekke om dit nuværende mobilabonnement er data i EU, så du ikke er begrænset til Danmark. Det er blevet meget udbredt, efter roaming-æraen er ovre, men tjek alligevel op til det.

For de fleste danskere vil det være en stor fordel, hvis man ligeledes kan bruge internettet selvom man fx. er i Spanien, Frankrig eller Italien.

Disclaimer

Vær opmærksom på at aktuelle tilbud og muligheder på mobilmarkedet skifter, så husk altid at tjekke de angivne priser på udbydernes hjemmesider. De fleste mobiludbydere kører dog med tilbud og kampagner, med jævne mellemrum, så mon ikke du kan finde noget interessant. Ellers kan du altid ringe til dem for at høre til en god pris, de er ofte til at snakke med.

Sidst opdateret 11. februar 2020