Telmore anmeldelse

Telmore kan eksklusivt tilbyde et mobilabonnement med Netflix.

Anmeldelse af Telmore mobil, deres abonnementsløsninger og andre kunders erfaringer. Bliv klogere på om de er det rette valg for dig.

Telmore er en af de helt store mobilselskaber i Danmark. De har eksisteret siden oktober 2000, hvor de første gang tilbød telefoni til den danske befolkning. De kan prale med at være det første selskab, der kun har eksisteret på nettet. De har deres udgangspunkt i Taastrup, hvorfra de servicerer tusindvis af kunder hver måned.

Telmore mobilabonnementer og muligheder

Telmore er et af de mest kendte teleselskaber på det danske marked. De har længe tilbudt telefoner og kommunikations muligheder til private, såvel som firmaer i Danmark. De har et relativ smalt, men meget varieret og forskelligt udvalg af mobilabonnementer. Det gør at de alligevel formår at ramme mange målgrupper og behov.

Du kan se mange flere af deres abonnementer ved at besøge hjemmesiden. Vi har udvalgt tre af de populære.

Den billige – BASIS eller Telmore PLAY

Deres billigste abonnement er til 0 kroner om måneden, hvor du betaler efter dit forbrug. Af mere “normale” løsninger, er deres “Telmore Play” til 169 kr./md. en god løsning. Den kan findes i oversigten.

Luksus pakken – 50 GB data

Der er ingen tvivl om at deres luksuspakke er løsningen til 269 kr./md med 50 GB, hvor du får FRI tale og en lang række populære tjenester som Viaplay og HBO inkluderet. Dertil kommer de 13 GB i EU, hvilket er en klar fordel for dig, der rejser meget.

Telmore mobil erfaringer

Vores Telmore erfaringer er positive og særligt deres luksus pakke, kan give dig mange fordele som kunde. Opbygningen med at være et online teleselskab er smart og giver dig en række klare fordele som kunde.

Erfaringerne på sider som Trustpilot er ligeledes meget positive. Her har de fået en score på 8,4 ud af 10. Det er højt i mobilbranchen, hvor mange kunder notorisk bliver sure over dårligt net eller bindingsperioder, de ikke kendte til.

Der er ingen tvivl om at Telmore tilbyder gode løsninger, et stabilt netværk og venlig service. Vi kan kun anbefale dem til dig og de er bestemt en af de førende udbydere i Danmark.