Telia anmeldelse

Anmeldelse Telia mobil og deres abonnementsløsninger. Få et godt indblik i mulighederne og andres erfaringer, inden du bestiller hos dem.

Telia mobilabonnementer og muligheder

  • Fri SMS/MMS: JA
  • Antal data op til: FRI data
  • 4G hastighed: JA
  • Gratis oprettelse: NEJ
  • Mulighed for ingen binding: JA

Telia er en af Danmarks mest kendte teleselskaber, med mange kunder fordelt overalt i Danmark. Deres udvalg af mobilabonnementer afspejler den store kundekreds. Telia tilbyder nemlig hele 9 forskellige abonnementstyper, der alle henvender sig til forskellige brugere.

4Junior – til børn

Alle abonnementerne har 4G netværk, så længe det er understøttet af din smartphone. Deres pakke til børn hedder 4Junior og findes i 2 forskellige abonnementstyper. De koster 69 kr. i måneden og indeholder fri sms/mms, 1 GB data, og 1 times tale.

Forskellen på de to forskellige pakker, er muligheden for at købe Spotify Premium med for kun 50 kr. ekstra. Det er en pakke primært henvendt til de mindste i familien, som kun har en telefon til nødstilfælde, og hvis køb af Spotify – også en musikafspiller.

Smart 50 – for alle

Derudover har Telia også et abonnement med navnet Smart 50. Den har fri sms/mm, 50 GB data og koster fra 199 kr./md.

ONE WORLD – ny global løsning

Sidst har de en ONE WORLD abonnementsløsning, hvor du får 20 GB data til både USA, Thailand og andre populære rejsedestinationer, samt fri tale. Perfekt hvis du rejser meget! Her har du i øvrigt FRI data i hele landet.

ONE og ONE WORLD løsningerne er perfekte for dig der elsker streamingtjenester som Spotify, HBO og Eurosport Player. Ved begge mobilabonnementer har du nemlig FRI data, så du kan frit bruge det som du ønsker.

Tjek evt. oversigten over mobilabonnementer med HBO og Spotify her.

Telia er et godt valg, for de brugere der ønsker et stabilt og hurtig netværk, der bare virker. Og som gerne vil betale lidt ekstra for det. Besøg dem for at se mere om de forskellige løsninger i sortimentet.

Telia erfaringer

Er Telia mobil godt?

Telia mobil er for mange mennesker en af de førende udbydere i Danmark. Deres store udvalg i abonnementer henvender sig til rigtig mange personer. Dette er uanset om du er en minimal bruger af mobilen, eller om du har flere forskellige tjenester tilknyttet dit mobilabonnement.

Der findes også abonnementer som er perfekte til børnene, så deres forbrug kan blive styret. Telia har et bredt sortiment, som helt klart gør at de ligger højt på manges liste. Vi har selv været kunde hos Telia i flere år og aldrig været utilfredse med noget. Derimod er vi blevet mødt af venlige medarbejdere, når der opstod behov for hjælp.

Så vi kan kun anbefale Telia som udbyder. Der skal nok være utilfredse kunder derude, men det er svært at undgå, når man har mange tusinde.