Telenor anmeldelse

Telenor telefoni anmeldelse hvor vi ser nærmere på deres abonnementer og selskabet bag. Få et nærmere indblik inden du beslutter, om de er den rette udbyder. Telenor er en af de større og mere kendte af teleselskaberne i Danmark.  De tilbyder inden for mobilabonnementer mange forskellige pakker, så der er ofte noget for ethvert behov. Her kan du se hvilke muligheder du har, via tre af deres mere attraktive mobilpakker, for at få et indblik i prisniveau og muligheder hos dem.

Telenor mobilabonnementer og muligheder

Telenor tilbyder et bredt udvalg af mobilabonnementer. Deres mindre basispakker vil være fremragende til de fleste personer, som ikke benytter sig særlig meget af deres telefon, udover at gøre de simple ting som at tjekke mails og sende sms’er.

De resterende pakker er de såkaldte ’Fri’ pakker. Disse pakker har gratis telefoni og deraf navnet ’Fri’. Priserne varierer fra 179 og til 299. Derudover er antallet af data fra 3 til 20 GB.

Telenor reklamerer selv med at deres mest populære pakke er den midterste af Fri-pakkerne til 199 kr. om måneden, med 8 GB data. Der kan godt findes billigere alternativer, men den gratis oprettelse gør det helt sikkert mere attraktivt for nye kunder.

Hvis du dog skulle være så uheldig at bruge alt dit data, tilbyder Telenor at du kan købe mere via den sms. Du får desuden besked inden loftet bliver ramt. Advarslen og muligheden for at købe mere ved loftets grænse, er en godt tiltag i forhold til nogle af de andre selskaber, som blot nedsætter internettets hastighed.

Få en god familierabat

Telenor erfaringer

Telenor er en fusion af selskaberne Sonofon og Cybercity. Fusionen af de to tidligere virksomheder skete d. 15 juni 2009 og Telenor er en af sværvægterne i telebranchen. De går som mange af de andre teleselskaber ind for kundens behov og sætter dem i centrum af markedet.

De promoverer sig selv med 4 værdier, som de er stolte over. Dette er: ”Make it easy”, der siger at alt skal være praktisk og nemt. ”Keep promises”, der siger at deres produkter skal fungere optimalt. ”Be inspiring”, der siger at de har massere af energi i deres arbejde. ”Be respectful”, der siger at de skal gøre deres bedste for at hjælpe kunderne. Deres strategi virker tilsyneladende.

På deres Trustpilot anmeldelse har de fået en score på 6,8 ud af 10. Ved første øjekast kan det virke lavt, men når man tænker på branchen som helhed, er 6,8 slet ikke dårligt. Der har naturligvis været uheldige sager, men overordnet set anser vi Telenor for en rigtig god og troværdig udbyder.