Hvis du har brug for et lån, gør du klogt i at sammenligne renter og vilkår med hinanden. Der kan nemlig være stor økonomisk forskel på det billigste og dyreste lån. Derfor bør du gøre en indsats for at prissammenligne de forskellige udbydere. Præcis som det kendes, når du finder den billigste forhandler via Pricerunner eller når du indhenter flere tilbud på din opgave.

Der er ingen tvivl om at prissammenligning, er til stor glæde for den almene forbruger. Det giver dig et overblik over mulighederne og priserne, samt de relevante forhold. Alt sammen noget der hjælper dig med at finde den bedste løsning, så du kan spare penge.

Hvor kan jeg sammenligne henne?

Der er kommet mange sammenligningsportaler på nettet og på Findino er vi altid klar til at give dig overblikket. De mange valgmuligheder inden for forbrugslån online, gør det påkrævet med et godt kendskab til markedet. Det har vi hos Findino, hvor vi blot viser dig prisvenlige og populære udbydere på markedet.

Skal vi se på andre alternativer, har tjenesten MyBanker opbygget en stor erfaring om lånebranchen online, siden deres start i 2000. De adskiller sig ved, at du både kan sammenligne boliglån og billån.

Få overblikket hvis du er i tvivl om hvem der er billigst. Det er dog vigtigt at understrege, alle renter og ÅOP niveauer kun er overordnede. Du skal have ansøgt og indhentet et tilbud, førend du ved, hvilke vilkår du får tilbudt som kunde. En meget væsentlig detalje at have for øje.

Udvælg de 3 billigste og ansøg

Der er mange måder at gribe ansøgningsprocessen an på. Vores bedste anbefaling er at du udvælger dig de 3 billigste udbydere på markedet, ud fra dine behov. Sørg for at du opfylder firmaets krav til dig som ansøger. Når du har fundet frem til trekløveret, gælder det om at få udfyldt ansøgninger hos alle tre.

Det kan lyde af meget og virke unødvendigt, men det er helt uforpligtende at søge og så giver det dig det bedste udgangspunkt som forbruger. Det vil sikre dig et fantastisk udgangspunkt, hvor du med stor sandsynlighed finder den billigste udbyder på markedet.

Husk på at sammenligningen kun har en reel værdi, hvis du udnytter den på korrekt vis. Den giver dig et værdifuld indblik og du får overblikket, men resten af arbejdet skal du typisk gøre selv – i hvert fald inden for lånebranchen. Når alt dette er sagt, vil en indsats ofte tjene sig hjem mange gange, i form af væsentlige besparelser.