Præsentation af vores sociale profiler

Findino er på flere sociale platforme og da vores profiler er nye, vil vi her give dig en kort præsentation til hvad du kan forvente på dem hver især.

Vi håber du har lyst til at følge os og ikke mindst de tweets, videoer og opslag vi lægger op. Læs mere her. 

Twitter – opdateringer, tips og nyheder

På Twitter kan du forvente løbende opdateringer, hvis der sker ændringer på hjemmesiden og ellers kommer vi løbende med tips og aktuelle nyheder. Altid med en relevans til enten lån, økonomi eller finans.

Twitter er stedet hvor vi kommer med de officielle servicemeddelelser og kommenterer på de ting der rører sig i den finansielle sektor.

Du kan følge os på Twitter her.

Youtube – Masser af lånevideoer

Youtube kanalen vil komme til at have rigtig mange informative lånevideoer, for dig der foretrækker videoer, frem for at læse en masse. Videoernes fokus vil være på dine specifikke muligheder, alt efter hvilket lånebeløb, alder eller formål du har.

Præcis som grundkonceptet her på Findino.dk. Så besøg vores Youtube kanal, hvis du gerne vil se vores videoer. Du kan se vores første video herunder; en præsentation af vores koncept og sammenligningstjeneste:

Google plus

Sidst er vi på Google plus og her kan du se alle de vigtigste og mest aktuelle artikler og nyheder, du bør kende til. Både fra vores egen hjemmeside og for de mange danske medier.

G+ siden bliver derfor en kombination af vores egne artikler og de interessante emner, der dækkes af førende finansmedier som Business.dk, Finans.dk etc.