Vil du gerne på ferie? De fleste danskere tager til udlandet mindst én gang om året og med god grund. Det er sjovt og sundt at komme væk fra den travle hverdag. Få tankerne væk fra det normale.

Det er bare ikke en gratis fornøjelse. De fleste rejser og feriedestinationer koster mange tusinde kroner. Det kan kræve at du optager et lån til ferie og mens banken kan være svære, er online udbyderne et godt alternativ. Vi ser på online lån til ferie her.

Hvor stort et ferielån søger du?

Det første du skal finde frem til, er hvor stort et ferielån du søger. Det har nemlig en stor indflydelse på hvem du kan ansøge hos og hvordan dine godkendelseschancer er. Det er en god huskeregel, at jo flere penge du søger, desto sværere er det at blive godkendt.

Når du ved præcis hvilket pengebeløb du mangler på kontoen, kan du gå i gang med at udforske lånemarkedet online. Der er mange valgmuligheder og særligt ved smålån til ferien. Her kan mange firmaer hjælpe dig med lån på 7.000 til 18.000 kroner. Beløb der vil være nok til at finansiere de fleste rejser.

Uanset om du skal en uge på badeferie eller på en dyrere skiferie med vennerne. Du kan naturligvis søge præcis det du mangler. Langt de fleste firmaer har lånegrænser der starter ved 5.000 og går op til mindst 50.000 kroner.

Lån uden spørgsmål på nettet

Det bedste ved at søge lån til ferie online, er faktisk at ingen spørger dig til formålet. Du kan optage lån uden spørgsmål på nettet, hvor du udelukkende skal koncentrere dig om at indsende de relevante informationer. Det gør ingen forskel om pengene går til sommerferien, nyt badeværelse eller noget tredje.

Du kan efterfølgende blive bedt om at dokumentere indtægt, men det er typisk alt. I banken skal du forvente både at fremvise budgetter, forklare hvad pengene skal bruges på og meget mere. Det gør hurtigt processen besværlig og uoverskuelig – specielt fordi det ofte ender med et NEJ.

Flere og flere danskere overvejer derfor alternativerne på nettet, som er blevet gode og prisvenlige de senere år.

Gode råd inden ferien

Vi ønsker ikke at sende dig afsted, uden at give dig et par gode råd med på vejen. Vi har derfor fundet 3 af vores bedste anbefalinger frem. Det er ikke nødvendigvis råd der giver en bedre ferie, men ting der sikrer at du ikke kommer galt afsted og får ødelagt din privatøkonomi, fordi du ikke er ordentlig dækket,

  • Husk det blå sygesikringskort
  • Få styr på forsikringerne og deres dækning
  • Forbered dig hjemmefra – hvad vil I lave, skal der medbringes noget etc?

Har du ikke allerede fået anskaffet dig det blå sygesikringskort, kan du gøre det HER. Der vil du ligeledes kunne læse om dækningen og meget mere.