Oister mobil anmeldelse

Oister anmeldelse hvor vi ser nærmere på deres løsninger og dine muligheder som kunde. Tjek vores anmeldelse af Oister mobil inden du beslutter, om du vil tegne et abonnement.

Alle pakkerne hos Oister har fri SMS/MMS og ingen binding. Det gør det attraktivt at være kunde, da du ikke binder dig og endda med mulighed for gratis oprettelse. Se mere om flere af deres populære løsninger herunder.

Oister mobilabonnementer og muligheder

Oister er ofte bedst til prisen. Se bare hvor meget du får for pengene med disse tre abonnementsløsninger.

Oister er nok særlig kendt for deres tv-reklamer med syngende havdyr. Mobilselskabet tilbyder en række forskellige abonnementsløsninger til deres kunder. De har flere forskellige pakker, inklusiv en basic forbrugspakke hvor du betaler for det du bruger.

Deres pakker er generelt meget afbalanceret i forhold til mængden af data og tale. Der rammer derfor et bredt behov i markedet. Antallet af taletid svinger i pakkerne fra 2 timer til FRI tale, med data fra 2 – 1000 GB.

Du får generelt rigtig meget for pengene. Besøg dem for at se mere og find det abonnement, der matcher dine behov.

De reklamerer selv med at de har vundet Politikkens konkurrence og at de er det bedste abonnement til prisen, hvilket man ikke kan diskutere imod. Du får rigtig god værdi for pengene!

De har en række forskellige tilkøbsmuligheder i form af ekstra data, 4G, udenlandstelefoni og meget mere. Det er helt klart på prisen de differentierer sig, så hvis du går efter at finde markedets billigste mobilabonnement er de bestemt en stærk kandidat.

Værd at vide om Oister

Er Oister godt?

Oister er på mange måder ideelt for de fleste mobilforbrugere. Deres abonnementspriser er ekstremt lave, taget i betragtning af indholdet og det kan derfor være et godt alternativ for mange danskere. Særligt til børn og til studerende, vil deres billige mobilabonnementer være et fornuftigt valg.

Der er generelt stor tilfredshed med deres service og på Trustpilot har firmaet fået en score på hele 7,9 ud af 10 point, med ca. 16.300 anmeldelser. Så selvom der er enkelte negative sager er tilbagemeldingerne generelt positive.

Til kundernes fordel har de lavet et oversigtsskema på deres hjemmeside, så det er nemt og hurtigt at få et overblik over de forskellige mobilabonnementer.