Det danske lånemarked er dynamisk, hvor der løbende kommer nye udbydere til. I de seneste år er der kommet flere nye lån på markedet. FINDINO har set på dine nye lånemuligheder i 2024 og hvem du bør kende til.

Se opdateret liste med lånefirmaer i Danmark, så du er sikker på at finde det bedste lån, til dine behov.

Sammenlign og ansøg helt gratis og uforpligtende.

 

Nye lånemuligheder (2024)

Der kommer løbende nye lånemuligheder og firmaer på markedet, så det er en god idé at holde sig opdateret, så du altid ender med det billigste løsning.

Det er altid en balance hvornår udbyderne starter og bliver aktive på markedet. Alle følgende låneudbydere er blandt de nyeste på det danske lånemarked, som du bør kende til:

  • Lendo
  • Lånio
  • Facit Lån
  • Letfinans
  • Kreditnu
  • Arcadia Finans

Lendo og Lånio er to smarte tjenester, der hjælper dig med at indhente tilbud fra en håndfuld banker, med én låneansøgning. Bestemt en god løsning, når du skal finde den laveste rente på markedet.

Det er en rigtig positiv tendens, da flere muligheder betyder øget konkurrence og pres på prisen. Det er derfor alt sammen til din fordel som forbruger, da det giver flere valgmuligheder, større chance for godkendelse og for at finde en prisvenlig løsning.

Det er ikke mange år siden at Santander Consumer kom til Danmark, og hurtigt ændrede situationen med én af de laveste renter på online markedet. Det er heller ikke lang tid siden af Modus Finans kom frem med deres nytænkende 2 afdragsfrie måneder, for at tilbyde dig særlige fordele som kunde.

Et godt billede af hvordan den øgede konkurrence kan bidrage til lavere renter og firmaer, der tilbyder dig ekstra fordele. Nu til de nyere låneudbydere, hvor det er værd at opdele dem alt efter lånetypen.

Nye udbydere som Lendo, Lånio og GoLoan samarbejder med kendte banker som Express Bank, Basisbank A/S og Resurs Bank m.fl.. Det gør de samtidig har mulighed for at tilbyde samlelån op til 500.000 kr. En mulighed du kun finder et begrænset antal steder. Se mere om samlelån her.

Nova Finans og Anna Finans er andre nyere lånemuligheder, som fungerer i forlængelse af Basisbank A/S. Det kommer til udtryk ved at det er dem der bliver tilbudt finansiering i samarbejde med. Her kan søges mellem 10.000 – 50.000 kr.

Samlet set er der altså generelt erfarne og troværdige banker & selskaber bag de nye løsninger, hvilket gør vi mener du trygt kan benytte dig af dem alle sammen.

Nye udbydere af kviklån

Der er indtil videre ikke kommet nye udbydere af kviklån i løbet af året, men Simbo og Vivus er fortsat gode muligheder, der har fået væsentlig lavere renter efter det indførte ÅOP-loft pr. 1. juli 2020.

Der findes rigtig mange låneselskaber på nettet og der er kommet flere til de seneste år. Det giver dig et bredere udvalg som forbruger og lavere renter i sidste ende. Det har derfor aldrig været billigere at optage forbrugslån online.

Flere tilbud fra banker med én ansøgning

Lendo og Lånio er to nye låneudbydere, der både kan hjælpe dig med at refinansiere og optage helt almindelige forbrugslån med noget for de fleste. Pengebeløbet spænder bredt og så indhenter de tilbud til dig, fra flere stærke banker. Så bestemt en god vej til at finde den rette løsning, ud fra dine behov.

Vi anbefaler altid at du undersøger dine muligheder grundigt og får udfyldt flere ansøgninger. Så på trods af ovenstående liste, bør du fortsat søge hos mindst 2 selskaber. Det vil ikke koste dig en krone og heller ikke forpligte dig til noget. Det giver dig det bedste udgangspunkt, så du har flere kort på hånden og bedre mulighed for at finde det billigste lån.

Tjek lånefirmaernes vilkår hos os

Når du har ansøgt og modtaget lånetilbud retur, bør du ikke underskrive med det samme. Det bør ikke ske forhastet og uden du har gennemlæst vilkårene for aftalen.

Få gennemlæst aftalen og selskabets vilkår, inden du underskriver med din digitale signatur. Har du endelig spørgsmål, kan du altid kontakte dem før. Det er for sent at spørge bagefter, i hvert fald hvis du er utilfreds med noget. Når du har underskrevet, har du forpligtet dig til aftalens indhold.