Sammenlign mobilabonnementer

Leder du efter det bedste eller billigste mobilabonnement på markedet? Så har du alle muligheder for at finde det her. Gennemse vores oversigt, sammenlign og find den rette løsning til dine behov. Det bedste mobilabonnement for dig, afhænger af dit forbrug og dine behov. 

Find det billigste mobilabonnement (2024)

Få overblik over mulighederne og brug sorteringsfunktionen til at se, hvad udbyderne kan tilbyde dig.

Få overblik med Findino

Sammenligning af mobilabonnementer er vejen til at finde den perfekte løsning som forbruger. Uden at sammenligne udbydere og abonnementer, kan du ikke være sikker på at vælge det bedste mobilabonnement.

Vi anbefaler dig at tjekke vores oversigt og klikke ind på de 2-3 løsninger der matcher dine behov. I oversigten kan du nemt se fordele og hvad der følger med, i hver enkel løsning. Det kan være med Spotify, 4G eller lignende. Vores sammenligningsoversigt indeholder mange af de centrale informationer du skal bruge, for at kunne tage en velinformeret beslutning, når du vælger ny mobiludbyder.

Er du vild med musik- og streamingtjenester? Se oversigt og find mobilabonnement med Spotify og streaming her.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores oversigt, er du velkommen til at kontakte os. Vær særlig opmærksom på bindingsperioden, på både eksisterende og nye aftaler du indgår. Det er desværre ikke alle udbydere, der oplyser disse tydeligt nok. Specielt ikke hvis du snakker med sælgere over telefonen.

Spar op til 2.500 kr. på mobilabonnementet

Der kan være mange penge at spare ved at sammenligne mobilabonnementer og vælge stedet hvor du får mest for pengene. Det er helt almindeligt at kunne spare op til 2.500 kroner om året, så det er en af årsagerne til vi anbefaler et årligt mobiltjek.

Alt for mange danskere betaler for meget for deres abonnementer, uden at få mere tale eller flere GB data. Det ønsker vi at ændre med vores sammenligningsoversigter. Tjek dit aktuelle mobilforbrug og se hvad øvrige udbydere kan gøre det til. Hvis du blot kan spare 100 kr. om måneden, bliver det hurtigt en besparelse på 1.200 kr. om året. Det er nemt og enkelt at skifte udbyder, så længe du er uden for bindingsperiode.

Overblik: Streamingtjenester hos teleselskaberne

Vi giver dig overblikket over hvilket streamingtjenester du kan få inkluderet hos de forskellige selskaber.

  • Telmore: Netflix, Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play og Telmore Musik
  • Yousee: Cmore, Nick Play og Yousee Musik
  • Telia: HBO Nordic og Spotify
  • CBB Mobil: Tidal
  • 3 Mobil: Spotify (kan tilkøbes)

De fleste danskere går efter mobilabonnementer, hvor der er én eller flere streamingtjenester inkluderet. Vi elsker at streame film, serier og sport, så det er helt naturligt efterspørgslen er stor. For der kan være mange penge at spare, ved at samle flere abonnementer hos dit teleselskab. Det samme gælder, hvis du er en hyppig bruger af Spotify. 

I mange tilfælde betyder det markante besparelser, hvis du i forvejen benytter en af ovenstående tjenester. Så det bør bestemt være med i dine overvejelser, når du skal udvælge dit næste mobilabonnement. For mange vil mobilabonnementer med musik -og streamingtjenester være de bedste. Det vil nemlig give en attraktiv samlet pris. 

Omvendt er teleselskaber som Oister og CBB Mobil så skarpe på prisen, at de også bør tages med i overvejelserne, hvis du går efter det billigste mobilabonnement. Husk at kigge på dit mobilforbrug når du vurderer de forskellige mobilpakker overfor hinanden. For der er ingen grund til at vælge flere GB eller timers tale, end du reelt bruger.

Telmore er førende på underholdning

Telmore indgik for nylig et samarbejde med Netflix, hvilket har manifesteret deres position som det førende teleselskab, når det kommer til underholdning. Ingen selskaber har et bedre eller bredere udvalg af streamingtjenester inkluderet, i deres mobilabonnementer. 

Telmore har tidligere kunnet tilbyde både HBO Nordic, TV2 Play og Viaplay, og med Netflix-samarbejdet fuldender de udvalget af streaming. Hvis du benytter flere af disse tjenester allerede, og betaler til dem, bør du uden tvivl undersøge mulighederne hos Telmore. Alene et abonnement hos to af disse streamingtjenester, kan koste det samme som et mobilabonnement hos Telmore. Der kan være mange penge at spare, hvis du streamer meget.

Valg af mobilabonnement

Det kan være rigtig vanskeligt at vælge udbyder, for der er mange faktorer i spil. Pris, GB data, kundeservice, medlemsfordele og meget mere. Hvad vægter højest? Det er en individuel vurdering, men når du skal igennem den svære beslutningsproces, er det altid en god idé at have gjort sit forarbejde. Research mobilmarkedet og dine muligheder. 

Én af de vigtige ting at have for øje er formålet. Der er stor forskel på at vælge abonnement til familien hvor man typisk er 4-5 personer, eller som studerende hvor prisen ofte er den vigtigste parameter. Som virksomhed betyder prisen mindre, her er det derimod afgørende med fri tale og mange GB data. FINDINO har af den årsag lavet forskellige oversigter og guides, alt efter dine behov og dit udgangspunkt. Find dem herunder:

Hvordan skifter man mobilabonnement?

Det er helt enkelt og ligetil at skifte mobilabonnement, da teleudbyderen typisk gennemfører processen for dig. Du skal reelt bare tage beslutningen, så gør de alt det praktiske arbejde.

Det eneste forhold kan være at du er i bindingsperiode, hvilket gør du ikke frit kan skifte før bindingsperioden er udløbet. Medmindre du skal have en helt ny ekstra løsning.

Vær opmærksom på om der er gratis oprettelse

Der er nogle mobilabonnementer -og løsninger der har gratis oprettelse og det bør du være opmærksom på når du vælger. Der er vel og mærke forskel på at betale 0 kr. eller 100 kr. som er de to hyppige satser. Så det er endnu et område hvor du kan spare penge.

Samtidig er det et af de oplagte steder, hvor du ved at tale med teleselskabet formegentlig kan overtale dem til at droppe oprettelsesafgiften, hvis du skifter til dem.

Hvordan kan jeg tjekke mit mobilforbrug?

Når du sammenligne mobilløsninger er det første du bør gøre, at tjekke dit aktuelle mobilforbrug, så du ved hvad du har brug for fremover. Det kan du gøre ved at logge ind på din aktuelle udbyders hjemmeside, under deres “Selvbetjening” eller “Mit forbrug” etc.

Her kan du se hvad du har brugt de seneste måneder, for at få et indblik i om 5 eller 10 timers tale er nok. For så er der jo ingen grund til at vælge FRI tale. Det samme gør sig naturligvis gældende for dit dataforbrug.

Sådan bruger du vores oversigt

I oversigten finder du alle de førende mobiludbydere i Danmark og du kan enkelt sortere visningen, alt efter det du søger. Der vises fast 14 forskellige abonnementer så vidt muligt og disse ændrer sig i takt med du fx. vælger gratis oprettelse og ingen binding øverst. På den måde kan du nemt sortere visningen, så du udelukkende får fremvist relevante udbydere.

Find ud af om hvem der kan tilbyde dig det billigste mobilabonnement til dine behov og spar penge på mobilregningen.