Mobilabonnement til studerende

Leder du efter det rette mobilabonnement til studerende? Så er du en af mange. På denne side vil vi gøre dig klogere på mulighederne og hjælpe dig godt i gang. Mange unge ønsker et billigt abonnement, men hvor der stadig er plads til at tale og gå på nettet. Vi gør det enkelt at sammenligne mobilabonnementer som ung studerende, hvor prisen er særligt vigtig for nogle. Brug sorteringsfunktionen til at få fremvist de mobilløsninger, der matcher dine ønsker til pris, taletid og GB data.

Sammenlign mobilabonnementer til studerende og unge

Vigtige elementer for mange unge

Der er særligt tre elementer som er vigtige for langt de fleste unge, når der skal vælges mobilabonnement. Det drejer sig om prisen, musik, streamingtjenester og de fordele der er inkluderet i abonnementet. Vi ser nærmere på de tre dele her.

1. Prisen

Studerende hører til en målgruppe, med et begrænset budget. Så de fleste vil være på udkig efter de billigste løsninger, eller dem hvor man får mest værdi for pengene. På det område er Oister og CBB Mobil ofte blandt de mest prisvenlige teleudbydere på markedet.

Hvis du samtidig ønsker streaming og musik inkluderet, bør du specielt overveje Telmore og Telia, der ofte har mange ekstra tjenester inkluderet. Har man alligevel planer om at abonnere på disse, kan der hurtigt spares en del penge.

2. Musik og streamingtjenester

Netop streamingtjenesterne er populære hos rigtig mange studerende. På vores side om abonnementer med musik og HBO kan du se hvem der tilbyder dette.

Det er specielt unge der vil få stor glæde af medlemskab hos Spotify, HBO nordic, Cmore, Tidal, Viaplay, Telmore Musik og lignende.

3. Fordele

Sidst så er studerende efterhånden vant til at der følger studierabatter og fordele med. Det er ikke så anderledes i mobilbranchen. I hvert fald ikke hvis du vælger de rigtige udbydere.

Af særprægede fordelsprogrammer kan nævnes Zenji’s ordning med gavekort. Her får du månedligt et gavekort på 100 kroner til populære firmaer som Matas, Magasin, Miinto, Stylepit, Zalando etc. Du får rigelig med mulighed for at bruge pengene. Det er godt nok en del af deres abonnementsløsning, men det ændrer ikke ved at fordelen er stor.

Oister skal også nævnes som en fremragende udbyder i kampen om de unges mobilabonnementer. Det er de på baggrund af deres store mobilpakker til lave priser. Du får generelt rigtig meget for pengene hos Oister

De har billige abonnementer som især studerende kan drage nytte af. Du kan få et overblik over deres forskellige løsninger på vores forside. Brug vores oversigt til at sammenligne og få et godt indblik i prisniveauet og muligheder, inden du vælger den rette mobiludbyder for dig.