Mobilabonnement til iPhone 7, 8 og X

Når du skal finde et mobilabonnement til din iPhone 7, 8 og X er det afgørende du får undersøgt markedet grundigt. Kun derved kan du være sikker på at vælge den rigtige løsning. Det er formålet med vores hjemmeside. Vi gør det nemt at sammenligne abonnementer, så du hurtigt kan finde et billigt mobilabonnement til din iPhone.

Sammenlign mobiludbyderne og deres løsninger med hinanden, så du ender med den bedste løsning ud fra dine behov og aktuelle mobilforbrug. Du kan bruge vores sorteringsfunktion så visning præcis matcher, det du ønsker.

Find billigt mobilabonnement til iPhone

Få overblik og udvælg den rette abonnementstype

Der er ikke nogle bestemte abonnementer til de forskellige iPhones. Selvom du har en iPhone fra Apple, uanset om det er 7’eren 8’eren eller 7’eren, så kan du vælge det mobilabonnement du har lyst til. Det skal du gøre ud fra behovet til taletid, data og musikønsker. Det gør ingen forskel om abonnementet er til en iPhone 7, iPhone X eller en helt tredje version.

Det kan være en fordel at købe sin iPhone via sit mobilselskab, da det kan give en muligheden for at købe den på afbetaling. Hvis dette er tilfældet så vil du oftest binde dig for en periode på 6 eller 12 måneder. Omvendt vil dine samlede omkostninger blive langt lavere.

Hvis du allerede har en iPhone og du skal ud at vælge mobilabonnement, så vil vi anbefale en pakke med en stor mængde data. iPhone benytter nemlig internettet til brugen af de mange apps du har installeret. Så dit samlede dataforbrug løber hurtigt op. Både brugen af dem og dine downloads kræver data. Det samme er tilfældet hvis du kan lide at surfe eller se videoer på mobilen.

Internettets udvikling er dog med til at gøre flere og flere hverdagsting virtuelle, og kommunikation er helt klart et af stederne. Skype, Messenger og Facetime er bare tre eksempler på dette. Så hvis du vil spare på mængde data eller hvis du er løbet tør, kan de være et godt alternativ.

iPhone 7 vs. 8

Er du i tvivl om du skal vælge en iPhone 7 eller 8? Det er en overvejelse mange danskere gør sig og det kan være vanskeligt at vælge. Skal man ofte de ekstra penge på den nyeste model, eller skal man bare tage 7’eren i stedet.

Den anerkendte testside Alatest.dk har givet iPhone 7 en score på 92, mens 8’eren får en score på 93. Det er derfor ikke de helt store forskelle, der som udgangspunkt adskiller de to modeller. Eller er der? Få svaret og blive meget klogere i nedenstående video, der beskriver forskellene. Det skulle gerne hjælpe dig med at vælge det rigtige.