Mobilabonnement til firma

Søger du efter et nyt mobilabonnement til firmaet? Du vil opleve at der kan være forskel på at være privatkunde og erhvervskunde, når det kommer til vilkårene og ikke mindst de abonnementsløsninger, du kan vælge imellem.

Det er tydeligt hos flere udbydere, at deres erhvervsafdeling indebærer andre mobilabonnementer, hvor der er skruet på bl.a. antal timers tale og GB data.

Find et godt firmaabonnement

Brug oversigten til at se og sammenligne muligheder, så du finder det bedste mobilabonnement til din virksomheds behov.

 

Få klarlagt virksomhedens behov

Når du skal finde nyt mobilabonnement til erhverv, er det afgørende at du/I får klarlagt behovet. Er der flere ansatte som skal have samme abonnement, er det kun dig selv som virksomhedsejer, eller hvordan hænger det sammen? Specielt hvis I er flere i virksomheden, bør der tages kontakt for at opnå en særlig lukrativ aftale med teleudbyderen.

Vi har set på de mange løsninger på markedet og set på tre af de mest prisvenlige mobilabonnementer til firmaer. De indebærer alle fri tale og mange GB data, så de ansatte ikke er begrænset. Her er vores 3 bud:

  • Oister – 129 kr./måned – Fri tale og 500 GB data.
  • Yousee – 299 kr./måned – Fri tale og 60 GB data.
  • 3 Mobil –  160 kr./måned – Fri tale tale og 50 GB data.

Det er langt fra alle teleselskaber der har en decideret erhvervsafdeling eller tilgængelige priser på markedet. Hos Call Me Erhverv skal du kontakte dem for at høre mere om deres mobilabonnementer. CBB Erhverv er lukket og kan derfor ikke være en del af vores liste. Det efterlader ovenstående som tre af de gode abonnementsløsninger, ud fra pris og kvalitet. Telmore og Telia er andre udbydere du kan overveje.

Der kan være forskellige abonnementspakker og priser, alt efter om du tjekker som privat eller erhverv. De fleste sammenligningsider vil vise priserne for privatkunder, så vær opmærksom på der kan være forskelle, hvis du anvender disse.

Hvis du har problemer med at vælge, som privat- eller erhvervskunde, kan vi anbefale dig at læse vores guide til valg af mobilabonnement.

Hvilken mobilabonnement passer til din virksomhed?

Det er en god idé at bruge lidt energi på at gennemtænke, hvad der passer til din virksomhed. For på den ene side skal du ikke begrænse de ansatte i deres arbejde og på den anden side skal du ikke betale mere end nødvendigt.

Behovet afhænger meget af hvilken type virksomhed, der er tale om. Er der tale om et håndværkerfirma vil der nok være mest behov for mange timers tale, da der skal snakkes meget med kunder. Er der tale om et IT-firma er behovet for GB data markant større, da man ønsker at bruge mobilen til at tjekke hjemmesiders mobilversion, surfe på nettet og lignende.

Det har derfor meget at sige, hvilken firmatype der er tale om. Det helt generelle forbrug, som de fleste kan finde tilstrækkeligt, vil nok være fri tale og mindst 10 GB data. Det bør være nok for de fleste. Man må heller ikke glemme mange har private mobiler, der ligeledes kan anvendes i særlige tilfælde.

Se også: Bedste mobilabonnementer til familien

Regler for abonnementer og fradrag

Husk at være opmærksom på reglerne for mobilabonnementer og fradragsmulighederne som virksomhed. Særligt hvis du ikke har en bogholder/revisor tilknyttet, der har 100 % styr på disse.

Der kan gælde forskellige regler alt efter virksomhedstypen, om det fx. er en enkeltmandsvirksomhed eller et ApS. Du bør derfor være sikker på du har styr på dette, hvis du selv står for den del.

Undgå at begrænse firmaet og dets medarbejdere

Der er ingen tvivl om at effektivitet er et nøgleord i erhvervslivet generelt og de færreste vil ønske at begrænse hverken firmaet eller dets medarbejdere. Af den grund bør du sikre dig på at have en tilstrækkelig mobil -og bredbåndsløsning. Det bør ikke være stedet du sparer stort, da det kan være en væsentlig hæmsko.