Mobilabonnement til familie

Leder du efter et mobilabonnement til din familie? Det er meget forskelligt hvilke løsninger udbyderne tilbyder, brug vores oversigt til at sammenligne og få overblikket. Det er langt fra alle der har familiepakker, men der findes mange velegnede mobilpakker hvor I får rigeligt med tale og GB data.

Find det bedste mobilabonnement til familien

Sammenlign mobilabonnementer til familier og find den løsning, der matcher jeres behov bedst. Brug vores sorteringsfunktion til at få fremvist præcis de løsninger, der lever op til familiens aktuelle mobilforbrug.

Nogle steder har du mulighed for at være flere tilknyttet samme abonnement, andre steder opnår du besparelser hvis alle i familien er hos samme teleudbyder. Vælg din foretrukne mobiludbyder og se meget mere om løsningerne, ved at bruge oversigten.

Gennemtænk jeres behov

Et mobilabonnement til familien, er begyndt at blive et mere og mere populært tiltag blandt mange af de danske teleselskaber. Dette kan forekomme på mange forskellige måder, men blandt andet kan du finde pakkeløsninger, hvor at I betaler for en stor mængde data, og taletid, og så bruger alle familiens medlemmer af samme mængde.

Der findes også abonnementer hvor en udvalgt leder af familien, kan gå ind og se og ændre de andre medlemmers abonnementer. Dette er især godt til børnefamilier, hvor forældrene så kan overvåge børnenes konto, og være sikker på at de ikke køber noget de ikke skal.

Mobilabonnementer til familier er forskellige på andre fronter. Nogle selskaber vælger at lave en ordning med at jo flere i er i familien, jo billigere bliver det for Jer. F.eks. at den første betaler 149 kroner om måneden, den næste 99 kroner osv. Trods ændringen i prisen vil I dog alle have de samme muligheder i abonnementet, som fx kunne ligge på 8 GB data.

Andre selskaber har fra start fastslået at for at bruge fordelene, skal I være minimum 5 personer i familien. De havde nok kunne inddække flere kunder, hvis antallet havde været sat til 4. Du kan finde mange flere informationer omkring de forskellige teleselskabers tilbud til familier, i oversigten der er her på siden.

Grundlægende er det ekstremt vigtigt at du finder ud af hvilke behov I har, både som individer og som samlet familie. Vær opmærksom på hvilke fordele der følger med og om det kan være en faktor i beslutningsprocessen.

Hos flere udbydere har I mulighed for at musik -og streamingtjenester som HBO, TV2 play, Netflix, Cmore, Viaplay, Tidal og Spotify inkluderet. Hvis det er noget i flittigt bruger vil det helt klart være en fordel at få inkluderet.

Se også: Mobilabonnementer med musik -og streamingtjenester