Mobilabonnement til børn

Søger du det rette mobilabonnement til børn? Det kan være svært at overskue mulighederne, men vi har gjort forarbejdet for dig. Vi har udvalgt mange af markedets billige og relevante abonnementer, hvor børnene stadig har frirum til at tale og gå på nettet. 

Oversigt: Billige abonnementer til børn

Brug vores oversigt til at sammenligne mobilabonnementer til børn, udbydernes priser og meget andet, så du finder den løsning der passer bedst til dit barn. Du kan altid se mere, ved at klikke dig ind på udbyderne.

Hvad er det bedste mobilabonnement til børn?

Børn er en helt speciel kundegruppe når det kommer til mobilabonnementer. Selvom de stadig er børn, så skal de have muligheden for at benytte en mobiltelefon og det er betryggende altid at kunne ringe til dem. Det er bevist at børn lærer hurtigere at stave når de har en mobiltelefon, og bruger den til at SMS med.

De kan selvfølgelig ikke kan håndtere ansvaret for at skulle betale telefonregningen og det er netop derfor vi har udvalgt nogle af de mindre løsninger på markedet. Så barnet lærer at der trods alt er en grænse.

Der er flere og flere teleselskaber, som er begyndt at lave mobilabonnementer, specielt designet til børn. Disse kan indeholde funktioner som; en form for forældrekontrol, hvor forældrene enten har chance for at holde øje med ungernes forbrug via nettet, eller hvor der simpelthen er spærret for eventuelle ekstra regninger som udenlandstelefoni eller indkøbte spil. Disse funktioner er med til at give tryghed for forældrene.

Priserne på abonnementer til børn kan svinge alt efter hvor meget dit barn skal have med, fra 79 kroner og til 169 kroner om måneden. Der findes ligeledes forbrugsbaserede abonnementsløsninger, men man kan diskutere om det er en god idé. Det kan i hvert fald være farligt som forældre, da barnet derved kan bruge løs og hvor regningen vil blive derefter. Vi vil derfor altid anbefale dig at vælge en fast løsning på mindst 5 timers tale og 5 GB.

Inden du tildeler barnet dets første mobilabonnement bør du desuden tage en snak om brugen af de mange muligheder. Det er vigtigt de tidligt lærer, hvad der er rigtig og forkert. Det har du ansvaret for som forælder.

Familieløsningen

Som alternativ kan du overveje diverse familiepakker på markedet. Flere udbydere har løsninger for hele familien, hvor dine børn kan blive tilknyttet uden besvær.

Her vil du reelt have ét abonnement som du betaler for, men hvor der kan oprettes flere brugere til dette. Hos flere udbydere vil de 100 GB fx. kunne deles mellem 3-4 familiemedlemmer. Det kan der helt klart være fordele i, dels ved at du kan spare penge og dels ved det hele bliver mere overskueligt for dig som forældre.