Mobilabonnement til ældre

At finde et mobilabonnement til ældre, kræver at du tager særlige hensyn. Du bør ikke vælge unødigt mange GB data, da ældre typisk ikke surfer ligeså meget.  De vil derimod få stor glæde af mange timers tale. Vi har lavet en oversigt med mobilabonnementer velegnet til ældre og pensionister. 

Find et abonnement til ældre

Se og sammenlign muligheder.

Teleselskaberne er blevet så dygtige, at der findes mange abonnementer at vælge imellem. Normalt ordner de alt det praktisk for dig, uanset om du er ny kunde eller vil skifte fra din eksisterende udbyder, så det er helt ligetil. Se alle de billige løsninger til lave priser og masser af taletid. Præcis hvad de fleste ældre mennesker efterspørger.

Vælg en simpel løsning der matcher behovet

De fleste ældre personer har det lidt svært med elektronik, da de ikke er opvokset med det, som mange af os er. De værdsætter taletid og sms højere end f.eks. MMS og data. Der kan dog være undtagelser hvor de har ligeså meget styr på det, som deres yngre generationer. Det bør du tage højde for når du vælger.

Hvis det derimod er SMS og Taletid der er fokus på, så skal man ud og lede efter nogle billige abonnementer hos de forskellige teleselskaber. Det er det forarbejde vi har gjort for dig med vores oversigt. Og til kun 59 eller 79 kroner om måneden, kan du være i gang hos flere udbydere, omend de fleste vil have større behov end disse mobilabonnementer indebærer.

Abonnement efter forbrug

Hos de fleste udbydere har du mulighed for at få et abonnement, der udelukkende er baseret på dit forbrug som ældre. Dette er fremragende alternativ til ældre, som bruger deres telefon minimalt. Dette ville sikre en minimal telefonregning, men samtidig give mulighed for at benytte den hvis det bliver nødvendigt.

Besøg de forskellige udbydere på markedet via oversigten, for at se nærmere på dine muligheder. Langt de fleste tilbyder forbrugsbaserede løsninger, hvor du nærmest starter på 0 kr. Omvendt kan det sagtens ende med at blive dyrere, hvis du taler meget eller bruger mange GB. Så det er helt klart en afvejning af dit mobilforbrug.

Vær altid opmærksom på om du binder dig til fx. 6 måneder. Det er meget forskelligt fra udbyder til udbyder, hvem der har ingen binding og gratis oprettelse. Disse teleudbydere er helt klart ekstra attraktive at skifte til, hvis ellers resten også er i orden.