Mobilabonnement med musik og streaming

Vil du gerne have et mobilabonnement med musik, HBO eller Viaplay? Så er du langt fra den eneste, for det bliver mere og mere udbredt i teleselskabernes løsninger. Vi har set nærmere på hvilke abonnementer der indeholder musik og de populære streamingtjenester. Få et overblik over hvilke mobiludbydere og løsninger der inkluderer tjenester som HBO, Viaplay, Tidal og Spotify.

Find mobilabonnement med Spotify, HBO og Viaplay

Vi har lavet en oversigt over mobilabonnementer der inkluderer musik -og streamingtjenester som Spotify, Tidal, HBO og Viaplay. Det gør du får ekstra meget inkluderet som kunde. Se hvilke forskellige muligheder du har nedenfor. Besøg udbyderne for at se mere om hver enkelt abonnement.

Der er meget forskel på hvilke musiktjenester og streaming der er inkluderet og det brede udvalg gør, at der må være noget for enhver. Det er bestemt ikke alle teleudbydere som gør sig så meget på området, ligesom deres tilbud og pakker ændrer sig med jævne mellemrum. Meget afhænger nemlig af de aftaler, at de får lavet med tjenester som HBO, Viaplay og Spotify. Det er klart at teleudbyderne generelt betaler disse udbydere, for at kunne tilbyde det som en del af deres mobilpakker.

Musiktjenester

Der findes aktuelt flere musiktjenester du kan få inkluderet i dine mobilabonnementer. Tidligere var det primært Spotify, men nu er Tidal og Yousee Musik andre løsninger der kan følge med.

Flere og flere mobilselskaber er begyndt at lave mobilabonnementer hvori der er inkluderet en musik streamingstjeneste. Dette kan være apps som f.eks. Tidal, Yousee Musik, Telmore Musik og ikke mindst Spotify. Dette kan ske ved at mobilselskaberne laver en aftale med musiktjenesten og giver deres abonnement med, til en lidt lavere pris end normalt. I tilfældene hvor det er deres egen løsning, bidrager det naturligvis bare som en ekstra service til kunden.

Spotify er blevet ekstremt populært, men der er heldigvis også kommet andre musiktjenester på markedet som kan tilbyde et stort sangudvalg og der kan fungere som et alternativ eller supplement. Via vores oversigt kan du nemt se hvilke musiktjenester og ekstra ting, der følger med abonnementet.

Du skal dog være opmærksom på at når du streamer musik, så går det ud over dit dataforbrug, medmindre dine Playlists er hentet offline. Undtagelsen er Telmore Musik, hvor det er ganske gratis og ikke påvirker dit dataforbrug. Af samme årsag er der typisk mindst 10 GB inkluderet i disse mobilabonnementer, hvilket betyder at der bør være rigeligt med data for de fleste.

Streamingtjenester

Det er blevet udbredt at inkludere streamingtjenester i mobilpakkerne, hvor HBO, Cmore og Viaplay er blandt mulighederne. Især Telmore skiller sig ud på denne front, da de har mange tjenester inkluderet i deres pakker.

Hvis du alligevel har et abonnement hos HBO eller Viaplay, kan der være væsentlige besparelser ved at have det igennem sit mobilabonnement. Tag bare Viaplay hvor den billigste pakke koster 99 kr./md.. Så hvis du fx. vælger Telmore abonnementet til 169 kr./md. får du reelt fri tale og 30 GB data for 70 kr. om måneden. Det finder du ikke ret mange andre steder. De samme eksempler kan laves med udbyderne Yousee og CBB. Der er derfor ingen tvivl om fordelene og de potentielle besparelser, hvis du bruger streamingtjenesterne alligevel.