Vil du gerne låne penge uden at fremvise dokumentation som lønseddel og årsopgørelse? Det kan du online, hvor flere udbydere tilbyder dig lån uden dokumentation.

Det er nemt og hurtigt at ansøge hos disse, da ansøgningsprocessen er mere forenklet end normalt. Men det er primært ved de små beløb op til 10-15.000 kroner, at du kan søge uden at fremvise papirer.

Søg nemt online via Findino

Du kan nemt søge online via Findino, hvor vi giver dig overblikket over muligheder og hvem der kan hjælpe dig. Hos udbydere som Vivus, Lendon og Ferratum, vil du kunne udfylde en ansøgning uden at skulle indsende en masse papirer.

Du skal i virkeligheden blot opfylde deres alderskrav og være ude af RKI. Der kan være mange grunde til at du ikke vil fremvise lønseddel og dokumentation. Hos mange skal du i stedet kun indtaste dit CPR nummer.

Sselvom du fx. gerne vil “skjule” du er arbejdsløs eller har en lav løn, giver det dig ikke lavere låneomkostninger at undlade din indkomst. Tværtimod. Så du bør ikke være bange for at fremvise dokumentation, uanset hvilke situation du er i.

Værd at vide om dokumentationen

Når der tales om lån uden dokumentation og papirer, tænkes der i høj grad på dine lønsedler og seneste årsopgørelse. Det er dem du normalt skal have klar, når du søger lån online.

Udbyderne vil uanset hvad tjekke dig for RKI, da det ikke er tilladt, og tilsvarende kan din alder nemt tjekkes. Så disse oplysninger behøver du sjældent indsende dokumentation på.

Dokumentationen kan virke besværligt, men er faktisk for dit eget bedste, da det ofte vil bidrage til lavere omkostninger og renter. Jo mindre risiko långiveren løber, desto billigere lånetilbud får du retur. Som udgangspunkt vil lønsedlerne altså bidrage til lavere omkostninger.

Du bliver RKI vurderet

Der kan som sagt være mange grunde til, at du ønsker at optage lån uden fremvisning af lønseddel og årsopgørelse. Hvis det er fordi du står i RKI, må vi desværre skuffe dig.

Det er ikke tilladt hos de førende udbydere online og du bliver tjekket i RKI-registret, uanset om du fremsender dokumentation eller ej. Det har ingen indflydelse på denne proces.

Hvis du er havnet i RKI er yderligere gæld heller ikke løsningen for dig. Du bør derimod kontakte en gældsrådgiver, for at få din privatøkonomi på ret køl igen.