Vil du gerne låne penge trods hemmelig adresse? Der kan være mange årsager til at du har en hemmelig adresse og det er de færreste der gider at ændre på det, blot fordi man vil låne penge.

Der er ingen tvivl om den nemmeste og hurtigste vej til et lån, sker gennem online udbyderne. De har kun få krav til ansøgere, hvor én af dem er at du skal have dansk statsborgerskab. Noget alle danskere har, selv hvis du har en hemmelig adresse. Se mere om lånemulighederne her. 

Kan jeg låne med hemmelig adresse?

Det korte svar er JA. Når du ansøger om forbrugslån online, skal du typisk angive dit fulde navn, adresse og CPR nummer, så udbyderne kommer til at kende din adresse alligevel. At den så er angivet som hemmelig i folkeregisteret behøver ikke at være en hindring.

Søg om lånFor selvom du har en hemmelig adresse, betyder det ikke at virksomheder og offentlige myndigheder, ikke kan få adgang til adressen via dit CPR nummer. Det kan de som kreditorer og derfor vil din navne- og adressebeskyttelse sjældent være en barriere.

Så længe du har en dansk bopæl, opfylder alderskravet, ikke står i RKI og kan dokumentere din indkomst, har du gode muligheder for både at ansøge og blive godkendt. På Findino kan du nemt få overblik over udvalget og mulighederne online. Vi har lavet oversigter, alt efter hvilket pengebehov du måtte have.

Her bør du vide, at det specielt er din alder som sætter grænserne. Det er derfor unge danskere typisk har færre valgmuligheder, når de skal låne penge online.

Se også: Penge lån til unge danskere

 

Sådan får du hemmelig adresse

Værd at vide

Det er muligt at få navne- og adressebeskyttelse via Borger.dk. Her kan du nemt logge ind og anmode om det, ligesom du kan læse mere om hvad beskyttelsen indebærer på deres hjemmeside.

De fleste danskere forbinder den hemmelige adresse, med personer der har noget at skjule, eller som skal beskyttes fra andre. Men det behøver slet ikke være sådan. Det kan være du bare gerne vil undgå en masse salgs- og marketingopkald (Robinsonlisten) eller ikke ønsker en offentlig adresse af strategiske årsager.

Grundene kan være mange og når du ansøger på Borger.dk bliver du ikke bedt om en årsag, for det er ikke nødvendigt. Herefter er behandlingstiden rigtig hurtig, da det i visse tilfælde kan være en hastesag. Så der går ikke mange dage før det går igennem.

Lad os igen påpege, at din private adresse altid skal angives i låneansøgningen. Den skal oplyses til de lånefirmaer du ansøger hos, men du kan godt blive godkendt hos disse, selvom du har en aktiv navne- og adressebeskyttelse.

Som du kan læse på Borger.dk vil den vare i 1 år første gang, hvorefter du skal søge om forlængelse digitalt. Det kan du nemt gøre ved at logge på siden med NemID og anmode om fornyelse.