Har du brug for nye vinterdæk, eller skal din bil på værkstedet? Det kan blive en større udskrivning og selvom det er vigtigt, er det ikke alle der har pengene på kontoen.

FINDINO giver dig overblik over, hvor du kan søge lån til dæk og værkstedsregningen online. Ingen blander sig i formålet. Online bankerne er blevet en god mulighed, med fair renter. 

Lån til værkstedsregning

Ansøg gratis og uforpligtende, for at se hvad de kan tilbyde dig.

 

Det er dyrt at have bil

De fleste bilejere kan skrive under på, at det kan være utroligt dyrt at have bil. Det er ofte også fuldstændigt umuligt at forudse, hvornår den næste udgift til dit køretøj kommer. Hvis du står og mangler penge til en reparation af bilen, eller ikke har råd til et købe vinterdæk, kan du enkelt låne pengene online, hvis banken har sagt nej.

Du behøver ikke engang betale høje renter for et lån til vinterdæk eller bilreparation, da du sagtens kan finde billige løsninger hos visse online banker. Hvor meget du skal betale tilbage hver måned, vil variere efter hvor meget du låner. Så ansøg aldrig om flere penge, end du reelt behøver.

Du kan nemt låne online

Det er nemt, ligetil og hurtigt at ansøge hos diverse firmaer på nettet. Det er derfor blevet et rigtig populært alternativ til banken. Særligt efter det nye ÅOP-loft, er de dyreste muligheder fjernet fra markedet. I oversigten kan du se hvor lavt renteniveauet starter.

Indhent altid tilbud for at se hvilken rente og ÅOP-sats du kan blive tilbudt. Det er ikke til at vide hvem der er billigst på forhånd, så brug lidt tid på at gøre dit forarbejde ordentligt. Det belønner sig i sidste ende.

Finansiering hos værkstedet

Der findes visse værksteder der tilbyder finansiering, hvor AutoPartner og AutoMester kan nævnes. Det sker gennem kendte aktører som Resurs Bank og Basisbank. Det er de to samme banker du bl.a. ansøger hos, når du ansøger via Lendo og Lånio.

Du skal med andre ord ikke forvente så store forskelle på at vælge finansiering hos værkstedet, eller når du søger hos bestemte banker online.

Hvilken løsning og finansieringspartner du benytter er op til dig selv, men husk altid at indhente flere tilbud og have fokus på ÅOP-niveauet. Betragt mulighederne online som et sundt alternativ til din egen bank, hvis de siger nej.