Har du brug for at låne penge til storbyferien, er Findino et godt sted at starte. Vi viser dig de førende lånefirmaer online, alt efter om du mangler lidt eller mange penge på kontoen.

Mange danskere elsker at tage på storbyferie, hvor udlandsrejserne ofte går til lande som Spanien, Tyskland, Frankrig eller USA. Feriemål der kan være svære at finansiere selv. Se mere om at låne penge til at tage på udlandsrejse lige her.

Brug for forbrugslån til udlandsrejsen?

Du har gode muligheder for at lave et forbrugslån til udlandsrejser online, hvor udbyderne ikke blander sig i formålet og hvor du har mange firmaer at vælge imellem. Mange af de førende kan du finde på Findino.dk. Det kan du ud fra dit pengebehov eller via vores forside, hvor de er præsenteret.

Søg om lån til storbyferienDu kan søge en bred vifte af pengebeløb online, så der er noget for enhver smag – og det er tilmed gratis & uforpligtende at ansøge. Vi anbefaler at du først klarlægger præcis hvad din storbyferie forventes at koste, så du kender dit præcise behov. Det vil gøre det hele nemmere og du undgår at låne for mange eller for lidt penge til udlandsrejsen.

Se også: Forbrugslån til ferien

5 populære rejsedestinationer

Der er et væld af spændende byer, ikke bare i Europa, men i hele verden. Det kan derfor være svært at udvælge én storby i mængden, omend de fleste har en begrænsning i budgettet. Det er fx. markant dyrere at tage til USA, Australien eller Asien, sammenlignet med ture til Tyskland, Frankrig eller Spanien.

Findino har set på de mest populære og besøgte destinationer de senere år, hvorfra vi har udvalgt 5 stærke kandidater. Hvis du mangler inspiration til hvor du skal tage hen næste gang, vil disse destinationer være oplagte valg:

  • Berlin
  • New York
  • Barcelona
  • Paris
  • Rom

De fleste vil nok opdage at der vil være en stor prismæssig forskel, fra sted til sted, omvendt er det godt med et bredt og varieret udvalg. For ingen af disse 5 storbyer minder om hinanden, så du får med sikkerhed en unik oplevelse hvert sted.

Boblerne: Prag & Budapest

Hvis du har et begrænset budget og/eller gerne vil prøve noget anderledes, kan vi varmt anbefale både Prag i Tjekkiet og Budapest i Ungarn. Det er billigere lande at besøge, men begge byer har sin egen charme, flot udsigt og velsmagende mad.

Det vil nok minde mindre om en storbyferie, men det behøver bestemt ikke at være negativt. For selvom der måske ikke er samme shoppingmuligheder, kan du bruge tiden på hyggelige bådture i Donau, en tur med sporvognen eller hvad I ellers har lyst til.

Husk at få styr på visum ved længere ophold

Det er en rigtig vigtig detalje, at I får styr på visum ved længere ophold i udlandet. Særligt hvis I bevæger Jer uden for EU’s grænser og er væk mere end 2-3 uger. Der gælder mange forskellige pas -og visumregler alt efter hvem du beslutter dig for at besøge. Det er en god idé at sætte sig ind i disse, så man undgår ubehagelige overraskelser undervejs.

Vi vil gerne henvise til Udenrigsministeriet for mere information om reglerne i det pågældende land.