Har du brug for et lån til nyt spisebord eller sofabord? Hvis kvaliteten skal være høj, det skal være flot og have en lang holdbarhed, koster det mange penge.

Prisen på et godt bord kan være på alt fra 2.000 til 20.000, afhængigt af dit budget og præferencer. Mangler du pengene til at købe, kan du nemt komme i gang med at låne penge til sofabord eller spisebord online, via vores oversigter.

Søg lån til nyt bord online

Et lån til nyt bord vil betegnes som et forbrugslån og de er sværere at lave hos banken. Specielt fordi du “kun” har et mindre pengebehov, hvor deres anbefaling ofte vil være at spare op.

Sammenlign og ansøg om forbrugslån her.

Men hvis du flytter i ny bolig, skal holde fin fest eller ikke kan vente af andre årsager, kan et online lån være løsningen. Det er nemt og gratis at ansøge om.

Vi forsøger altid at give dig overblikket over lånemarkedet online, så du kan finde frem til det billigste forbrugslån på nettet. Du kan se nærmere på dine muligheder via knappen.

På nettet kan du ansøge alt fra 100 til 500.000 kroner, så der skal nok være udbydere som kan hjælpe dig. Inden du vælger de steder, hvor du vil ansøge, kan du med fordel tjekke deres krav til alder og indkomst. Det fremgår i vores oversigter. På den måde får du ikke ansøgt om et lån, uden at opfylde kravene.

Formålet har ingen betydning

Uanset hvem du vælger at ansøge hos, har dit formål ingen betydning. Det gør derfor ingen forskel om du søger penge til nye møbler, nyt badeværelse eller ny seng. Det giver dig en dejlig fleksibilitet som forbruger, uden at skulle argumentere sin sag.

Se også: Lån til nyt badeværelse

Priser på sofaborde og spiseborde

  • Sofaborde: 1.500 til 12.000 kr.
  • Spiseborde: 2.000 til 20.000 kr.

Priserne på de forskellige typer kan ligge i samme prisniveau, men generelt er spiseborde lidt dyrere. Hvilket giver god mening, da de er betydeligt større. Det er heller ikke unormalt at man har et spisebord igennem 5, 10 eller 15 år, hvis kvaliteten er god. Her er sofabordet i højere grad noget der udskiftes, i takt med at man ny-indretter, flytter eller lignende.

Vi har tjekket prisniveauet via Pricerunner, hvor de fleste sofaborde kan finansieres for 12.000 kroner eller mindre. Du skal dog have flere penge op ad lommen, hvis du vil have et fedt spisebord. Her skal du i højere grad forvente at slippe op mod 20.000 kr. Særligt hvis det skal være et af træ.

Du kan altid selv sammenligne priser og se modeller på Pricerunner.dk eller diverse webshops, medmindre du allerede har fundet din foretrukne løsning. Mangler du blot pengene, kan du nemt søge lånet via os.