Lån til nyt køkken

Det er ikke altid nemt at finansiere et nyt køkken selv. Køkkenprojektet koster hurtigt over 20.000 kroner og det er penge de færreste familier bare har til fri afbenyttelse.

FINDINO viser dig dine muligheden for at søge lån til nyt køkken. Online bankene er blevet et nemt, fleksibelt og prisvenligt alternativ, med fornuftige renter.

Finansiering af køkken

Online bankerne er et stærkt alternativ til din egen bank. Ansøg gratis og uforpligtende, for at se hvad de kan tilbyde dig. De blander sig ikke i formålet.

 

Finansieringsmuligheder for at låne til køkkenet

Online bankerne er ikke din eneste mulighed, men et godt supplement hvis banken stejler. Lad os her klarlægge dine typiske finansieringsmuligheder, så du har overblik over disse:

  • Banken
  • Køkkenforhandleren
  • Online banker

Som du kan se er der tre finansieringskilder du kan vælge. De fleste vil forhøre sig i banken, men her er det blevet svært at optage forbrugslån. Så du skal ikke forvente deres JA hænger på trænerne.

Afsøg flere muligheder og indhent flere tilbud, så du er sikker på at finde det billigste lån til nyt køkken. Det kan du aldrig vide  på forhånd. Gå efter den laveste ÅOP.

Alternativet kan være at købe på afbetaling hos forhandleren. Det er der en del køkkenfirmaer der tilbyder, men det kræver typisk du køber alt hos dem. Men det er en mulighed.

Lån til nyt køkkenHvis du derimod gerne vil sammensætte dit eget billige køkken, kan du blive nødt til at ansøge om lån online.

Her er der kommet mange dygtige lånefirmaer på markedet, med fornuftige renter og så blander de sig sjældent i formålet. Så har banken sagt NEJ og er forhandleren ikke aktuel, bør du overveje låneudbyderne på nettet.

Gå efter billigt køkkeninventar

Er du havnet i en situation, hvor du har brug for penge til dit projekt i hjemmet, er der ingen grund til at gør det dyrere end højest nødvendigt.

Du bør her være særligt bevidst om at vælge det billige køkkeninventar på markedet. Der findes mange gode mærker og firmaer, der tilbyder god kvalitet til lave priser. Noget der i sidste ende kan spare dig omkostninger og minimere behovet for et lån.

Inden for bordplader og skabe bør du besøge IKEA der har et stort udvalg og altid lave priser. Inden for hårde hvidevarer er White Away helt klart en af de førende.

På Whiteaway.com kan du tilmed finde energivenlige produkter, der kan spare penge på din varme- og vandregning. Det er værd at tage med i beregningerne.

Der er helt sikkert flere udbydere du kan overveje, men gå efter det billige inventar, så budgettet ikke løber løbsk. Det er sjældent billigt at låne penge, specielt ikke hvis det sker online, så hvorfor låne mere end nødvendigt.

Vi håber du har fået et godt indblik i dine finansieringsmuligheder og ikke mindst hvordan du bør gribe hele processen an.