Er din baby blevet så stort, at det skal have sit eget børneværelse? Det kan være dyrt at få indrettet med møbler, tapet på væggene, børneseng og alt andet, der kan være aktuelt. Hvis du har brug for et lån til nyt børneværelse, kan du nemt søge det online.

Når du søger finansiering af børneværelse hos nettets låneudbydere, får du hurtigt klarlagt dine muligheder og hvad det vil koste dig. Herefter kan du sammenligne og tage en beslutning.

Finansiering af børneværelse

Sammenlign og ansøg helt uforpligtende.

Det er dyrt at have børn, de ved de fleste forældre og ellers finder man ud af det. Mange vil derfor komme til et punkt, hvor et lån kan være tiltrængt. Er det tilfældet for Jer, kan du søge lån til børneværelset flere steder.

FINDINO har primært fokus på online markedet og dets udbydere, men alternativt kan du altid snakke med banken. Mange vil desværre nok bare opleve, at online selskaberne er eneste lånemulighed. Det er blevet fornuftigt at optage online finansiering af børneværelse, badeværelse og andre af hjemmets rum. Dels fordi de billigste har fået lave renteniveauer og dels fordi det er en meget fleksibel proces.

Relateret på FINDINO: Lån til nyt køkken og Lån til nyt soveværelse

Køb på afbetaling – en god idé?

Går du med overvejelser om, hvor vidt du bør købe ting til børneværelset på afbetaling. Det er ofte en mulighed at købe seng, møbler og andre større ting på afbetaling, men ikke altid en god idé. Meget af det afhænger af omkostningerne.

Hvis det er 100 % gratis, så du reelt skal betale samme beløb bare over 6-12 måneder, kan det være en fantastisk mulighed. Virkeligheden er bare sjældent så gavmild. Afbetalingen vil ofte være omfattet af renter og/eller gebyrer, der gør dem samlede pris højere. Præcis som hvis du lånte pengene og betalte upfront. Det er bare to forskellige måder at gøre det på.

Uanset hvilken vej du vælger, bør du være fuldt fokuseret på hvad det koster dig. For det kan hurtigt blive et dyrt børneværelse, hvis du ikke er opmærksom på de ekstra omkostninger du bliver pålagt, i form af renter og gebyrer. Det er derfor FINDINO ønsker at guide dig mod det billigste lån, for din situation.

Gode tips til at indretning af børneværelset

Vi slutter af med en række gode tips til indretning af børneværelset. Anbefalinger du kan tage med dig, hvis de kan bruges. Det vil i hvert fald bidrage til du får lavet et godt værelset til barnet – endda uden det behøver koste helt vildt meget.

  1. Overvej køb af brugte ting

Hvis du har en stram økonomi, bør du være ekstra opmærksom på køb af brugte ting, hvor Den Blå Avis nok er den bedste at bruge. Du kan sagtens finde børnesenge, passende møbler og andre, der kan begrænse dine udgifter væsentligt. Specielt fordi børn i den alder vokser hurtigt, kunne det være en smart idé. For inden længe, kan det være aktuelt med nyt legetøj, en større seng etc.

  1. Inddrag barnet i indretningen

Du bør lytte til barnet når du indretter værelset, så du får skabt det optimale resultat. Hvilken farve eller type tapet ønsker han/hun på væggene. Hvor skal de forskellige ting stå og hvad er vigtigst? Det er en god idé at inddrage dem i beslutningerne og give dem valgmuligheder, så de føler sig inkluderet.

  1. Tænk langsigtet

I forlængelse af punkt 2, bør du helt sikkert huske at tænke langsigtet. For mens tapet og vægmaling hurtigt kan ændres, er det anderledes med den øvrige indretning. Hvis I køber en seng kun målrettet til piger, vil det jo nok ikke være så interessant, hvis I får en dreng senere. Samme pointe gælder for alt hvad I køber. Vær derfor ikke bange for at tænke langsigtet, når der handles ting. Det samme kan reelt gælde for væggene, hvis I ikke orker at skulle ændre dem inden for 5 år.