Lån til nyt badeværelse

Skal du i gang med et nyt projekt på badeværelset? Så har du helt sikkert brug for mange penge på kontoen, eller et lån til formålet. At lave nyt badeværelse kan hurtigt blive en investering på 30-50.000 kroner.

Prisen vil variere, men de fleste danskere vil have behov for finansiering. FINDINO ser nærmere på dine muligheder og væsentlige overvejelser på denne side.

Finansiering af badeværelse

Lad os starte med at klarlægge dine finansieringsmuligheder, hvor overblik er altid et godt udgangspunkt, når den billigste låneløsning skal findes. Helt overordnet har du typisk følgende valgmuligheder:

  • Din egen bank
  • Låneudbydere online
  • Badforhandleren

Du kan være havnet på denne side af flere årsager, men mange er sikkert allerede blevet afvist af banken – eller på vej til det. For banken kan være rigtig svære at danse med, selvom du har en drøm om et flot nyt badeværelse.

Mange danskere er derfor overladt til et valg mellem låneudbyderne online og forhandleren, hvor badeværelset bliver købt.

Her er det bare ikke alle forhandlere som tilbyder gode finansieringsløsninger.

Vores anbefaling

Findino anbefaler at du gør følgende:

  1. Start med at søge hos mindst 2 udbydere online – Gå til lån på 40.000 kr. for at se mulighederne.
  2. Indhent et finansieringstilbud fra forhandleren (hvis muligt). Tjek om det er rentefrit eller ej.
  3. Sammenlign alle de tilbud du har liggende på bordet.

Det er klart, at hvis du er så heldig at badforhandleren tilbyder finansiering uden renter og gebyrer, kan du sagtens takke JA til det med det samme. Det kræver ikke meget overvejelse.

Men hvis lånet sker via en ekstern partner, vil der typisk være både renter og gebyrer på. Og det er ikke selvsagt, at disse er lavere end det du kan finde på nettet. Her bør du følge vores hurtige 3-trins guide.

Lån til nyt badeværelse

Opsummering

Sidst en kort opsummering af hvordan du bør skaffe et lån til nyt badeværelse. Forhør dig først i banken, da de som udgangspunkt vil være den bedste og billigste løsning.

Siger de nej, skal du forfølge de to resterende muligheder. Medmindre forhandleren tilbyder dig en rentefri finansiering, bør du indhente flere tilbud, for at finde det billigste lån.

Gode råd til badprojektet

Vi slutter af med 3 vigtige råd til badprojektet, så det ender vellykket. For ét er at skaffe finansiering, noget andet er at sikre projektet ikke bliver dyrere end højst nødvendigt:

  1. Indhent flere tilbud fra håndværkere – for den laveste pris.
  2. Overvej at vente med de dyreste elementer.
  3. Vælg miljø- og energivenlige hvidevarer – sparer dig mange penge i længden.