Lån til nye vinduer, døre og tag

Det kan være en dyr fornøjelse at skulle udskifte både vinduer og døre i hjemmet. Hvis de tag skal repareres eller skiftes, bliver det bestemt ikke billigere af det. Mange danskere vil derfor få behov for et lån til formålet.

Det er nemlig de færreste der har over 15-20.000 kroner på kontoen, de bare kan bruge for renoveringer og forbedringer i hjemmet. Findino gør dig her klogere på dine muligheder for at lave lån til nye vinduer, døre eller nyt tag.

Til højre kan du nemt finde et passende lånebeløb og klikke dig ind på oversigten for at se hvilke lånefirmaer der kan hjælpe dig.

Ansøg om lån til vinduer, døre og nyt tag

Det er nemt og hurtigt at ansøg om lån til nye døre, vinduer eller lignende.  Særligt hvis du gør det på nettet, hvor du hurtigt kan have ansøgt 2-3 steder i løbet af 15 minutter. Herefter kan du læne dig tilbage i sofaen og vente på at modtage tilbud retur. Det gør du ofte inden for et par timer i hverdagene.

Helt forenklet bør din ansøgningsproces online se ud som følger:

  1. Tjek oversigterne på Findino og dine muligheder
  2. Søg hos mindst 2-3 udbydere – bedre forudsætninger for lavere låneomkostninger
  3. Sammenlign ÅOP, vilkår mv. og vælg den bedste løsning

*Vi går ud fra du læser denne artikel, da du er blevet afvist af banken. Hvis ikke, bør du forhøre dig hos dem som det første. 

Den ‘rigtige’ fremgangsmåde

Når du søger finansiering til døre, vinduer, nyt tag eller noget helt fjerde, er det altid vigtigt at du starter det rigtige sted.

  1. Hvad koster det du skal have lavet?
  2. Hvor mange penge har du brug for?
  3. Undersøg lånemuligheder og ansøg

Det er altså først når du kender omfang og budget, at du bør gå i gang med ansøgningsprocessen. Vi oplever desværre at mange, for hurtigt, vælger at optage lån på 10-20.000 kroner, da det jo ikke kan skade med et par ekstra tusinde på kontoen.

Du bør ikke vælge samme fremgangsmåde, da du betaler af hver tusinde kroner du låner. Så søg ikke om mere end du behøver.

Hvad koster det?

Det er meget svært at fastlægge en pris for dit køb af vinduer, døre eller tagbelægning. Det er derfor vi anbefaler, at du først får indhentet priser på din opgave inklusiv materialer. Der er jo forskel på at udskifte 2 eller 20 vinduer.

Findino er en sammenligningstjeneste og service, der hjælper alle danske forbruger med at få det forkromede overblik og komme godt i gang med låneprocessen. Så besøg os næste gang du vil søge om lån online. Det gør det hele meget nemmere og hurtigere.