Lån til ny fryser

Lån til ny fryser

Vil du gerne finde et godt lån til ny fryser, så kan Findino hjælpe dig på vej. Vi gør det nemt at sammenligne relevante låneudbydere, alt efter dit pengebehov.

Det er svært at leve uden en fryser, hvis man er vant til at opbevare mange madvarer på frost. Hvis din nuværende er gået i stykker eller du gerne vil have ny, kan du søge om lån til fryser online. Mulighederne er mange uanset om du mangler 3.000 eller 13.000 på kontoen.

Lån penge til fryser på nettet

Når du skal låne penge til fryser på nettet, bør du altid have klarhed over dit pengebehov som det første. Du skal vide præcis hvilke lånebeløb du mangler.

Herefter kan du nemt begynde at ansøge hos dine foretrukne udbydere. Der findes et bredt udvalg af lånefirmaer som kan hjælpe dig, uanset om du søger lån til fryser, køleskab eller noget helt tredje. Hvad pengene bruges på har intet at sige.

Her er en top 3 oversigt med populære firmaer, du bør ansøge hos for at finde en billig løsning:

LångiverBeløbAlderskravLøbetidAnsøg gratis
Lendon500 - 15.000 kr.20 år5-30 dageSøg
Bank Norwegian5.000 - 400.000 kr.23 år12-180 mdr.Søg
Lånio5.000 - 300.000 kr.18 år12-144 mdr.Søg

Lendon er løsningen for dig der ønsker et gratis lån op til 4.000 kroner og er ny kunde hos dem.

Bank Norwegian er løsningen hvis du mangler fra 5.000 kroner og opefter – og gerne vil opnå en af de laveste renter. Her skal du dog være mindst 23 år og have fast arbejde.

Nordiclån er et godt alternativ og med en lav rente. Her skal du blot være 20 år for at kunne ansøge.

De fleste frysere på markedet ligger i et prisinterval på 3.000 til 13.000 kroner, ifølge sammenligningstjenesten Pricerunner. Vi har derfor taget højde for disse forventede pengebehov i vores oversigt.

Fryser vs. Køle/Fryseskab

En af overvejelserne for mange danskere er om man skal vælge en selvstændig fryser eller kombinationen køle/fryseskab. Der er fordele og ulemper ved begge dele.

Den klare fordel ved fryseren i sig selv, er at den ofte kan være større, da den ikke skal hænge sammen med køleskabet. Dette er nemlig med til at begrænse dens størrelse. Hvis du har masser af plads eller gerne vil have frosset en masse ned, bør du derfor vælge denne løsning.

Den klare fordel ved et køle/fryseskab er, at det er mere overskueligt, med nemmere adgang til køleskab og fryser på samme tid. Det er praktisk, specielt hvis du har et mindre køkken, hvor der er begrænset plads.

Dine behov og køkkenets størrelse har altså en del af sige for, hvilken løsning du bør vælge. Prismæssigt behøver der ikke at være de store forskelle. Du kan finde mange modeller der koster under 10.000 kr. inden for begge typer.

Og uanset om du har brug for penge til det, eller noget andet, kan du sammenligne og søge via Findino.dk.

Brug for penge til andre formål? Så kan du tjekke vores relaterede sider: