Hvis du kan lide følelsen af frihed, kan en motorcykel være det helt rigtige valg for dig. Med vinden i håret og horisonten som det eneste mål. En motorcykel koster mange penge og hvis du søger finansiering, er online bankerne en god mulighed.

De har en enkel ansøgningsproces og lave renter. Se hvor du kan søge lån til ny eller brugt motorcykel i oversigten.

Finansiering af MC

Ansøg gratis og uforpligtende for at se hvad bankerne kan tilbyde dig.

Hvis du har besluttet dig for at tage et lån, så du kan få den rette motorcykel, findes der forskellige måder at finansiere dit køb på. Den mest traditionelle er selvfølgelig at spørge banken. Hvis du ikke kan eller vil låne i din egen bank, er online bankerne en godt og prisvenligt alternativ. Du kan låne alt fra små beløb og helt op til 500.000 kroner. Vi har samlet flere af de online udbydere du bør overveje i oversigten.

Husk på det er gratis og uforpligtende at søge online, så du er altid fri til at indhente lånetilbud for at blive klogere på rente og ÅOP-niveauet.

Din sidste mulighed er at gå direkte til forhandleren, hvor du også ofte kan få motorcykler på afbetaling. Der findes flere forskellige former for finansiering hos de forskellige selskaber. Hos Bike-shoppen.dk kan du for eksempel vælge mellem to muligheder.

Lån til motorcykel

Køb ny vs. brugt motorcykel

Der er altid fordele og ulemper ved at købe henholdsvis ny og brugt motorcykel. Vi vil gøre dig klogere på disse, i dette afsnit, så du nemmere kan træffe det rigtige valg. For selvom du mangler et lån til købet, er det fortsat afgørende du får fundet den rette løsning, for dine behov.

Ny motorcykel

Fordele

  • Den er ny – og derfor uden potentielle skader og problemer
  • Forhandlergaranti

Ulemper

  • Den er dyrere

Brugt motorcykel

Fordele

  • Den er billigere
  • Få mere for pengene
  • Du undgår det store værditab (som ved nykøb)

Ulemper

  • Ikke samme garanti
  • Du skal have evnen til at vurdere dens stand

Meget af overvejelsen bunder i økonomi, og om det er vigtigt for dig at købe en splinterny model eller ej. Vi vil generelt anbefale dig at købe ny, medmindre du har særlige forudsætninger for at købe en brugt MC. Risikoen er nemlig at du køber katten i sækken og ikke opnår den kørelyst, du bør have.

Gode sider med brugtsalg

Hvis du ikke føler for at købe en splinterny motorcykel, fordi bankkontoen ikke ligefrem bugner af penge, kan du i stedet låne penge til en brugt MC. De kan ofte anskaffes i ganske fortrinlig stand til meget billigere penge, end hvis du køber en ny. Herunder er nogle sider, der forhandler brugte motorcykler.

  • 123mc.dk

På 123mc.dk kan du sortere efter mærker, typer, priser, antal kilometer kørt osv., så det er ganske nemt at finde frem til den kværn, der passer dig.

  • MCbasen.dk

På MCbasen.dk kan du købe nye motorcykler, men der også et stort udvalg af brugte, så den er bestemt et besøg værd.

Der er mange flere hjemmesider du kan overveje og du gør klogt i at sondere markedet, da der både findes private og firmaer som sælger brugt. På den måde er du mere sikker på at finde den helt rigtige model.

Prøv at tjekke brugtsiderne ud, hvis du gerne vil spare lidt penge, eller har svært ved at skaffe billig finansiering. At købe brugt vil nemlig sænke dit pengebehov betydeligt.

Husk prøvekørslen

Der er ingen tvivl om at prøvekørslen er altafgørende, når du skal vurdere hvilken MC, der passer til dine behov. Køreglæden er vigtig for at du bliver glad for købet langsigtet. Husk derfor prøvekørslen, uanset om du køber ny eller brugt.

Selvom du handler med privatpersoner, skal du insistere på en prøvekørsel, så du ved hvad du køber. Får du ikke lov til dette, er det et svaghedstegn og du bør overveje andre muligheder.

Du skal aldrig købe et køretøj, uden at have prøvekørt det først.