Overvejer du at optage et lån til Macbook? Det kan være du mangler de 7.000 eller 14.000 kr. som din foretrukne model koster. Prisniveauet svinger en del, alt efter hvilken forhandler og hvilken model du vælger.

Du har mulighed for at optage et lån til Macbook online, hvor vi giver dig et overblik over hvor du kan søge.

Lån penge til Macbook Pro eller Air

– Søg lån til ny Macbook helt uforpligtende

I vores oversigt kan du søge hos alle udbyderne helt uforpligtende, alt efter hvilken løsning du foretrækker:

Husk på det altid er gratis og uforpligtende at indsende en ansøgning. Du kan derfor sagtens søge flere steder, uden at binde dig til noget. Dette vil blot give dig flere valgmuligheder og tilbud retur. Undersøg mulighederne grundigt, ved at ansøge hos flere, så du finder den laveste rente og billigste firma.

Rentefrit lån til MacbookNogle forhandlere kører ligeledes med rentefri finansiering, men husk på at rentefrihed ikke er ensbetydende med gratis. Der kan fortsat være udgifter og gebyrer, der gør det koster dig ekstra. Af den grund bør du i høj grad fokusere på ÅOP.

Start med at ansøge gratis og uforpligtende i oversigten, for at se hvad de kan tilbyde dig. Så kan du altid sammenholde det med, hvad forhandleren eventuelt kan tilbyde dig.

Relateret: Lån til computer

Macbook Pro vs. Air?

Det store spørgsmål for mange er, om man skal vælge en Macbook Pro eller Air? Det er to rigtig populære modeller, der kan minde meget om hinanden. Vi ønsker derfor ikke at tage beslutningen for dig, da det bør afhænge af dine præferencer og behov.

Vi vil anbefale dig at fokusere på hvad computeren skal bruges til og hvor mange GB du fx. får brug for. Eller hvor meget grafikkortet skal kunne håndtere. Der er ingen grund til at betale for en masse, du ikke får glæde af.

Skal man skele til anmeldelser og ratings, må svaret være Macbook Pro, eventuelt med Retina skærm. Retina skærmen er rigtig populær, men giver samtidig en højere pris. Vi håber du finder den rette løsning og ellers kan du med fordel tjekke ratings og anmeldelser på Alatest.dk.

Se også: Lån penge til fladskærm

Facts om Macbook computeren

I dette afsnit ser Findino nærmere på de forskellige facts og specifikationer for Macbook computeren. Det kan give dig et indtryk af mulighederne og om det er noget for dig. Det er dog vigtigt at understrege, du ikke må lægge for meget i disse tal.

Mange erfaringer, meninger og anmeldelser viser at Macbooks faktisk kan fungere bedre og køre hurtigere, end andre computere med flere GB ram og større processor. Det er værd at have med. Her er de mest centrale facts:

  • Batteri: Op til 12 timer (Air) og 10 timer (Pro)
  • Grafikkort: Intel HD Graphics 6000
  • Harddisk: 256 eller 512 GB
  • Processor: Core i5 eller i7 – op til 1,2 GHz
  • Ram: 8 GB
  • Kendetegn: Tynde, lette og stilfulde i designet

Hvis det er første gang du skal investere i en Macbook Pro eller Air, bør du helt sikkert forhøre dig hos venner og bekendte. Hvad er deres mening og holdning, for det er ikke altid nok at tjekke anmeldelser online. Der er dog generelt stor tilfredshed med begge modeller, hvilke diverse testsider bekræfter.

Er det et godt valg for mig?

Det korte svar er JA, men når vi har dette afsnit med, er det fordi der er forskel på om du vælger en 11″, 13″ eller 15″ model. Valget består derfor ikke kun mellem Macbook eller ej, men ligeledes hvilken model og hvor mange tommer du skal vælge.

Air-modellen kommer i 11″ og 13″ tommer, hvor sidstnævnte er den bedste og mest populære variant.

Pro-modellen kommer i 13″ og 15″ tommer, hvor førstnævnte er mest populær. Mange er enige om at den store model, ikke helt er pengene værd, selvom det vil afhænge af dine behov.

Til sidst skal det nævnes at der er prisforskel på om du vælger en Macbook Air eller Pro. Air-modellerne er nogle tusinde billigere, mens Pro-modellerne er dyrere og mere velegnet til arbejdsmæssig brug.

Dit valg bør i sidste ende afhænge af følgende faktorer:

  • Budget
  • Formål
  • Præferencer

Budgettet vil altid have en indflydelse, men det er lige så afgørende hvad formålet er. Skal den bruges på arbejdet, hvor der skal trækkes mange tunge programmer på samme tid? Skal den bruges til gaming, eller er det som studiecomputer. Formålet er det vigtigste at have for øje, når du skal vælge rigtigt.

Lån penge til Macbook via Findino, det er gratis at ansøge hos alle selskaber. Vi anbefaler du søger penge med omtanke og respekt for din egen privatøkonomi. Husk på at der også findes andre finansieringsformer, end at låne til køb af Macbook.