Søg om lån til legehus mv. online, hvor det er nemt at blive godkendt og hvor udbyderne ikke blander sig i formålet. Det har ingen betydning, om du fx. efterspørger lån til drivhus, havetraktor eller hængekøje.

Det er primært din alder og indkomst der afgører dine lånemuligheder og den rente du får tilbudt. Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge online – kom i gang med at søge finansiering af legehus hos Findino.

Søg lån til ting i hjemmet

– Uanset om det er til legehus, drivhus, havetraktor eller hængekøje

Det er altid en god idé at ansøge hos mindst 2 udbydere, af flere årsager. Dels øger du dine chancer for at blive godkendt og få flere tilbud retur. Dels  er der markant større chance for at du opnår en lav rente.

Det er den varme tid på året og det er derfor et perfekt tidspunkt, til at forkæle ens unger med et nyt legehus. De fleste ting til hjemmet vil koste mellem 5.000 og 40.000 kroner og det er langt fra alle, der har det beløb på kontoen.

Omvendt varer sommeren ikke evigt og hvis du vil glæde dine børn eller dig selv, kan det blive aktuelt at søge finansiering online. Her er der kommet mange prisvenlige lånefirmaer, der kan hjælpe dig – også selvom du allerede er afvist af banken.

Du kan aldrig vide på forhånd hvem der er billigst, da det vil afhænge af deres individuelle kreditvurdering af dig og dine personlige forhold.

Andre ting til haven

Nu handler denne side ganske vist om lån til nyt legehus, men du har helt samme muligheder, hvis du mangler penge til ny havetraktor, et drivhus eller en afslappende hængekøje.

Når det er godt vejr elsker vi danskere at tilbringe tid i haven. Det kan man gøre på mange måder, men der er ingen tvivl om at bede og drivhuse vil være hyggelige at passe for mange kvinder.

Alle familiens medlemmer vil nok være glade for en hængekøje. Muligheden for at kunne tage en lur i skyggen, mens solen bager.

For manden vil det sikkert være tiltrækkende med en lille havetraktor og de kan findes i alverdens prisklasser. Selvom en manuel græsslåmaskine er billigere end en havetraktor, kan det bestemt være investeringen værd, såfremt haven er stor.

Søg om finansiering online via Findino, hvor du altid kan sammenligne udbydere og danne dig et overblik. Vi gør det nemt og ønsker at hjælpe dig på vej mod det billigste lån på nettet.