Et køleskab er en selvfølge i ethvert hjem og det er vigtigt, at det fungerer optimalt, hvis du vil spare dig selv for en masse penge og besvær. Hvis du søger et nyt køleskab, ser FINDINO på hvor du kan låne online.

Online bankerne er blevet et godt alternativ, med en nem ansøgningsproces og fornuftige renter.

Finansiering af køleskab

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Dine forskellige lånemuligheder

I vores låneoversigt kan du se nærmere på mulighederne online og nemt komme i gang med at søge.

Det nemmeste og hurtigste redskab til at finde et lån til dit nye køleskab er internettet. Her kan du nemt klikke dig rundt blandt de mange muligheder og finde det, der passer til dine behov. Det første sted, du kan undersøge, er din banks hjemmeside. Hvis det er uoverskueligt, kan du altid ringe til dem og høre, om et lån kan lade sig gøre.

Du kan også undersøge online bankernes hjemmesider. Her kan du låne både små og store beløb, så det gælder bare om at klikke sig rundt, indtil du falder over det rigtige.

Til sidst kan du også gå direkte til forhandleren af køleskabet. Her kan du også næsten altid få finansieret dine køb, men vær OBS på under hvilke vilkår. Nogle gange tilbydes finansieringen som et lån, andre gang som afbetaling uden renter. Tjek forskellige udbydere af hårde hvidevarer og se, hvem der kan give dig det bedste tilbud.

FINDINO anbefaler du afsøger flere muligheder, da det er gratis at indhente priser og tilbud. Du kan jo aldrig vide om forhandleren eller låneudbydere online er billigst. Så søg hos begge to, hvis du vil finde den laveste rente og ÅOP.

Se også: Lån til nyt køkken

Vælg et energivenligt køleskab

Når du har fundet den rigtige udbyder, skal du til at finde ud af, hvilket køleskab du gerne vil have. Du skal selvfølgelig overveje farve, design og størrelse. Køleskabet er fremtrædende i mange køkkener, så det er afgørende det stilmæssigt passer ind.

Men husk også at have fokus på dets energiforbrug. Det kan gøre en markant forskel over en årrække. Du bør kigge efter et energivenligt køleskab, da det er bedre for miljøet og din pengepung. Da det ikke bruger lige så meget strøm som almindelige, kommer din elregning til at blive lavere, og der forurenes ikke i lige så høj grad. Den eneste ulempe er, at det måske kan være lidt dyrere med energivenlige hårde hvidevarer, men de penge sparer du hurtigt ind igen.

Vi er sikre på du nok skal finde den løsning, der er optimal for dine behov og privatøkonomi.