Med en spritny racercykel kan du køre kilometervis af lækre cykelture på landevejene, eller du kan få en meget lettere tur til og fra arbejdet. Det er typisk pengene værd at bruge lidt ekstra på racercyklen, hvis du ofte bruger den – og særligt til længere strækninger.

Det er bare ikke altid, at der er sat penge til side. I det tilfælde kan du vælge at søge om lån til køb af racercykel online.

Få penge til ny racercykel

Sammenlign lånemuligheder og ansøg helt uforpligtende.

En racercykel kan hurtigt blive en større investering, hvis du går efter en af de rigtig gode modeller af høj kvalitet. Derfor er det heller ikke sikkert, at du har pengene på hånden til at betale her og nu. Der findes forskellige muligheder, hvis dette er tilfældet.

Lån til ny racercykelDu kan altid spørge forhandleren, om der er mulighed for at købe racercyklen på afbetaling. Det er ikke altid, at dette kan lade sig gøre, og du skal i alle tilfælde være opmærksom på de renter og gebyrer, der løber på.

Et andet alternativ er lån online, hvor du kan låne stort set lige det beløb, du har behov for. Det er en god løsning til små og mellemstore lån, og det er en enormt fleksibel låntype.

En god idé er at indhente et par forskellige lånetilbud online, så du kan sammenligne disse med hinanden og evt. med det tilbud, du har fået på afbetaling hos forhandleren. Det giver dig det bedste udgangspunkt, for at finde et billigt lån til ny racercykel.

Se også: Lån penge til cykel

Gode råd når du skal vælge

Gør op med dig selv, hvor mange penge du egentlig vil investere i en ny racercykel, og hvor meget din økonomi tillader, at du kan låne. Så har du allerede indskrænket udvalget af cykler. Dernæst skal du beslutte dig for, hvor stor cyklen skal være, hvilket design du foretrækker, hvor mange gear den skal have, om der skal være særlige egenskaber og funktioner mv.

Er det din første racercykel, så bør du læse lidt op på emnet først og sætte dig ind i sagerne. Tag også gerne ud til et par forhandlere og se – og evt. afprøv den selv. Det er meget individuelt, hvilken model man foretrækker, og der er ikke andet for end at prøve det af. Det kommer for eksempel meget an på, om du vil anvende den primært som transportmiddel, til hyggelige ture i naturen, eller til reelt træningsbrug.

Fede steder at køre på racercykel i Danmark

Der findes masser af fantastiske strækninger i Danmark, som nærmest er lavet til at køre på racercykel. På Bornholm er omgivelserne utrolige, og her må en rigtig cykelentusiast ikke gå glip af de mange enestående strækninger, der findes.

På Sjælland ligger den fede maratonrute Rudersdalruten, på Fyn er strækningen fra Odense til Kerteminde virkelig skøn, og i Jylland kan du udfordre dig selv med Als rundt eller Gendarmstien. Der er således masser af muligheder for at få brugt din racercykel rundt omkring i Danmark, hvad enten du er til lange, flade strækninger, smuk natur, bakker eller noget helt andet.