Har du brug for et lån til briller & kontaktlinser? Alle ønsker at se godt ud og brillerne bliver en del af identiteten for de fleste. Ønsker du et par nye briller eller gode kontaktlinser, men mangler pengene?

Det kan være der har været uforudsete omkostninger, eller du ikke gider at vente uger og måneder på, at din opsparing slår til. Online udbyderne blander sig hverken i årsagen eller formålet. Se hvor du kan låne penge til briller og kontaktlinser via Findino.dk.

Finansiering af briller

– Søg nemt og enkelt online

Et par rigtig gode briller kan hurtigt koste fra 1.000 kr. og opefter. Generelt vil du opleve at prisniveauet svinger meget, fra mærke til mærke og alt efter hvad du går efter. Vi mener dog ikke det er stedet, hvor du bør spare.

Synet er essentielt for enhver og brillerne er som en smart frisure eller en fed tøjstil. De er en del af din identitet og udtryk, så gå efter præcis den model, der gør dig glad. Det er nemt og enkelt at søge finansiering af briller online, hvor ansøgningsprocessen kun tager ca. 5 minutter. På den måde sparer du det normale besvær i banken.

Gå til forsiden af Findino.dk for at komme i gang med ansøgningen. 

 

Kontaktlinser vs. briller – hvad skal jeg vælge?

En af de meget udbredte overvejelser er, om man bør gå med kontaktlinser eller briller. Den åbenlyse fordel ved linserne er, at du ikke behøver bære briller og det har en visuel fordel for nogle. Omvendt kan dit syn være så hæmmet, at der ikke er nogen vej udenom.

Valget afhænger meget af dine personlige præferencer og ikke mindst, hvad der er bedst for dine øjne. Det er derfor overvejelser du bør vende med din optiker. Når det er sagt, kommer vi her ind på en række ting, der kan være gode at tænke over.

Kontaktlinser – praktisk til sport mv. og giver større synsfelt

Der kan være mange fordele ved at bruge kontaktlinser, specielt når du dyrker sport, skal på romantisk date eller i byen for at feste. I situationer hvor det ikke er strengt påkrævet med et 100 % effektivt syn, kan det være en god løsning. Det er ikke kun det visuelle aspekt, men lige så meget fordi det er mere praktisk i visse situationer.

Der findes forskellige typer kontaktlinser, hvor man overordnet skelner mellem de hårde (formfaste) og de bløde.

Briller – giver optimalt syn på arbejde og i trafikken

Der er ingen tvivl om at de rette briller vil give dig det optimale syn, hvilket kan være afgørende på arbejdet og i trafikken. Det er to af de helt klassiske situationer, hvor det kan være påkrævet.

Særligt personer der er meget nærsynede eller langsynede, vil have et ekstra behov for at bære briller. Det er derfor man typisk anbefaler denne målgruppe, at have ét par i reserve. Så du ikke bliver hæmmet af, hvis du pludselig mister/glemmer det ene par.

Du bør have begge dele

Der er ingen tvivl om at du bør eje begge dele, briller & linser, så du er rustet til alle situationer. De fleste der har synsfejl -og besvær har som minimum et par briller liggende, der kan hives frem når det er påkrævet.

Det vil ligeledes være vores anbefaling. For det kan godt være du ikke ønsker at have dem på i byen, når du dyrker sport eller skal til større begivenheder. Men skal du læse en bog eller koncentrere dig på arbejdet, kan de være nødvendige. Så du bør have begge dele.