Hvis du har prøvet at låne penge online for mange år siden, kender du altid til ansøgningsprocessen og hvor besværligt det var at få underskrevet aftalen. Efter NemID signaturen blev etableret og et fast nøglekort hos alle danskere, er det blevet langt hurtigere og nemmere.

Nu kan du nemlig ansøge, få svar inden for få timer og underskrive med den digitale signatur samme dag. Det er både langt hurtigere, da du ikke skal vente på posten og så er sikkerheden i top. At låne penge via NemID er på alle måder den bedste løsning for dig som kunde. 

Låneudbydere med NemID godkendelse

FINDINO har som altid lavet en god oversigt med de låneudbydere, der tilbyder godkendelse via den digitale signatur. Ansøg gratis og uforpligtende.

NemID har ændret online markedet

Der er ingen tvivl om at NemID virkelig har ændret online lånemarkedet. Det har altid været kendetegnet ved, at være nemmere, hurtigere og mere fleksibelt end bankerne. Særligt fordi der stilles færre og mindre strenge krav. Dertil kommer en mere overordnet kreditvurdering.

Den digital signatur har kun skubbet til denne tendens og gjort online markedet endnu hurtigere at anvende. For hvor du tidligere skulle sende låneaftalen frem og tilbage med posten, sker underskriften nu med det samme.

Det gør at ansøgningsprocessen ikke længere tager 2-3 dage, men at det hele kan ordnes samme dag som du ansøger. Vi lever i en digital tidsalder og det er denne udvikling et glimrende eksempel på. Det er derfor ikke overraskende at flere og flere lånefirmaer online, har taget NemID til sig og implementeret det i forretningsmodellen.

Det er efterhånden svært at finde udbydere som ikke tilbyder lån med NemID underskrift og det skal du kun være glad for som kunde.