Lån penge under/over 25 år

Er du under eller over 25 år? Det gør nemlig en stor forskel for dine lånemuligheder på online markedet. Mens banken nok mere ser på din økonomi, arbejdsforhold og indtægt, har lånefirmaerne på nettet faste alderskrav.

De højeste krav går op til 25 år, så hvis du har rundet de 25, har du altså frit valg på alle hylder online. Findino har vanen tro udvalgt de bedste udbydere på markedet, som kan hjælpe dig godt i gang og hvor ansøgningsprocessen er helt ligetil.

Få det komplette overblik i vores låneoversigt

UdbyderBeløbAlderLåneperiodeSøg gratis
Paymark Finans10.000 - 150.000 kr.20 år12-120 mdr.Søg
Spargo Finans10.000 - 150.000 kr.20 år12-120 mdr.Søg
Nova Finans8.000 - 75.000 kr.18 år12-72 mdr.Søg
Modus Finans10.000 - 50.000 kr.20 år12-78 mdr.Søg
L'EASY Minilån5.000 - 15.000 kr.20 år12-36 mdr.Søg

 

Lån til unge online

Når du er ung er det store spørgsmål altid, om det er en god idé at gældsætte sig. Mange unge på 20-25 år er under uddannelse og har derfor ikke den store erhvervserfaring. Ligesom indtægten er begrænset hos de fleste.

Kombinationen af de to ting gør det farligt at gældsætte sig for hårdt, så du bør altid være velovervejet når du optager lån som ung. Gør det kun hvis du virkelig har brug for pengene, da du alternativt vil gøre klogere i at spare op eller låne lidt af dine forældre.

Findino ønsker at hjælpe alle forbrugere på vej, ung som gamle, hvorfor vi har prøvet at nævne en række gode og dårlige formål.

De gode formål

  • Bøger og studierelaterede ting
  • Husleje, mad og lignende
  • Computer til både studie -og privat brug

De dårlige formål

  • Fest og byture
  • Ferie
  • Til overforbrug – luksusvarer du reelt kan undvære

Vi blander os ikke i hvad dit formål er, men hvis det hører til i “dårlig” kategorien, bør du gøre det med ekstra stor omtanke. Du skal i hvert fald sikre dig at lånet ikke har en for høj ÅOP.

 

Alderens indflydelse på dine muligheder

Der er ingen tvivl om at alderen har en markant indflydelse på dine lånemuligheder. Specielt på nettet er det et velkendt fænomen, at udbyderne på forhånd har sat et fast alderskrav. Det gør de helt uagtet din privatøkonomi i øvrigt, da de sjældent kreditvurderer dig ligeså grundigt som banken.

Det betyder at de mere skeler til undersøgelser og erfaringer, hvorfra de lægger en fast strategi for deres risikoprofil. Når du søger online skal du mange steder indsende lønsedler og årsopgørelser, præcis som i banken.

Men de tager ikke en snak med dig om formålet og kræver ikke at se dit månedlige budget. På mange måder sker deres vurdering mere overordnet og det er en af de klare årsager til, at mange står fast på en bestemt alder. For faktum er bare, at unge på 18-20 år typisk har sværere ved at tilbagebetale lånet, da de typisk er uden arbejde, ikke ejer bolig og bil og generelt har en mere skrøbelig privatøkonomi.