Har du brug for et lån til din tandlægeregning? Det kan være en dyr fornøjelse, der kan koste mange tusinde kroner. Omvendt gør det rigtig ondt at have tandpine og konsekvensen ved at vente med at få ordnet sine tænder, kan være alvorlige.

Så selvom det er ærgerligt, kan det være en nødvendighed at låne penge til tandlægebehandling. Mangler du penge på kontoen, kan du nemt og hurtigt låne til din tandlægeregning online via Findino.

Lån til tandlægebehandling

Når du skal låne penge til tandlægeregning, har du flere valgmuligheder, men du er sikkert havnet på denne side fordi banken ikke er en mulighed. Enten er du blevet afvist, eller også gider du ikke vente 1-2 uger på at modtage pengene.

Det efterlader dig med to generelle finansieringsmuligheder. Du kan tage et lån til tandlægebehandling online, hvor du kan søge alt fra 5.000 kr. til 35.000 kr., alt efter hvad behandlingen koster. Dit pengebehov gør ingen forskel, da de fleste udbydere kan hjælpe dig.

Du skal bare være bevidst om, at jo flere penge du ansøger om, desto sværere er det at få en lav rente. Så lån ikke flere penge, end du reelt behøver.

Dit alternativ er selve tandlægeklinikken, hvor flere er begyndt at tilbyde finansiering. Det gør de fx. via lånefirmaer som Resurs Bank, der ligeledes findes på online markedet.

Der er med andre ord bare ét bestemt lånefirma de benytter som samarbejdspartner, men deres renter er typisk højere end de billigste på nettet. Så selvom der kan være fordele ved at søge finansiering hos tandlægeklinikken, bør du som minimum ansøge online også.

Firmaer som Bank Norwegian og Santander Consumer Bank er generelt billigere. Du finder begge udbydere i vores oversigter. Gør dig selv den tjeneste, at undersøge mulighederne begge steder, så du ender med det billigste lån til din tandlægeregning.

Udbyderne spørger ikke til formålet

Mens banken altid ønsker at vide hvad dine penge skal bruges på, forholdet det sig anderledes på markedet online. Her er det primære, om du opfylder deres krav til ansøgere.

Det vil sige om du er gammel nok, er ude af RKI og har en fast indtægt. Er det gældende, vil de typisk sende dig et lånetilbud retur, uden at stille spørgsmål eller yderligere dialog. Det kan lyde nemt og er det bestemt også. Men du skal vide at deres kreditvurdering, vil være med til at bestemme din tilbudte rente. Så de er på ingen måde ligeglade med dine økonomiske forhold.

Vælger du at søge penge til tandlæge hos klinikken, er formålet bag selvsagt irrelevant, da det giver sig selv.

Hvad er mine tilskudsmuligheder?

Du har altid tilskudsmuligheder, når du skal til tandlæge, fysioterapeut, opereres mv. Hvor grænsen går afhænger meget af din alder og hvad du skal have lavet.

Du kan se mere om mulighederne for tilskud hos Tandlægeforeningen, hvor du kan blive klogere, alt efter om du er over eller under 18 år. Der skelnes mellem børn og voksne.

Vi kan ligeledes anbefale dig at sammenligne tandlægepriser via Sundhed.dk. Specielt når du skal låne penge til formålet, er der god grund til at finde den billigste udbyder. Der kan være mange penge at spare, så det er uden tvivl indsatsen værd.

Kontanthjælpsmodtagere og studerende med særlige vilkår

Ifølge Tandlægeforeningen gælder der særlige regler for danskere, der modtager ydelser efter lov om aktiv socialpolitik. Det betyder at der kan være anderledes vilkår gældende for kontanthjælpsmodtagere og studerende.

Er du i den målgruppe, bør du være bevidst om denne mulighed, da det kan ændre dit pengebehov. Vi anbefaler at du retter eventuelle spørgsmål til foreningen, da de vil være i stand til at vejlede dig.