Lån penge til tandlæge og nye tænder

Har du et dyrt tandlægebesøg forude, eller skal du have nye tænder? Tandpleje er vigtigt og de fleste kender til hvor store smerter tænderne kan medføre.

Omvendt ved de fleste danskere, hvor dyrt det kan være at få fikset hos tandlægen. Hvis du mangler lidt penge til regningen, ser Findino her nærmere på det at låne penge til nye tænder eller en dyr tandlægeregning.

Finansiering af tandlæge

Finansiering af tandlæge og nye tænder kan ske via forskellige kilder. Det tre primære er banken, online udbyderne og så klinikken selv. De fleste tandlægeklinikker tilbyder efterhånden finansiering i en eller anden grad.

Det er bare afgørende du er opmærksom på hvilke renter, ÅOP og gebyrer deres tilbud indebærer. Om det er gratis, uden renter og gebyrer, eller om de tilbyder dig et lån igennem deres finansieringspartner.

Findino vil anbefale dig følgende, når du skal skaffe penge til regningen:

  1. Søg hos ét par udbydere online – det kan gøres gratis via Findino.
  2. Tjek finansieringsmulighederne hos klinikken.
  3. Sammenlign de tilbud og deres renter – som du bør have liggende foran dig.

Søg om lånDer er ingen tvivl om at banken er et prisvenligt alternativ, så hvis du tror det er realistisk, bør du altid forhøre dig hos dem. De fleste danskere ved godt om deres forhold til bankrådgiveren er godt eller dårligt.

Behandlingen kan ikke vente – formålet er godt!

De fleste danskere vil være enige om, at tandlægebehandlingen sjældent kan vente. Det er ikke et område, hvor man med fordel kan spare op i 2, 3 eller 6 måneder.

Hvis du har problemer med tænderne, er det noget du skal have set på med det samme. Så er det typisk. I modsætning til alverdens formål bag forbrugslån, anser vi dette som et yderst godt og sundt formål.

Det er aldrig godt at skulle låne penge, men ved at være fokuseret på ÅOP, kan du slippe billigere fra det. Meget af ansvaret ligger hos dig selv, for at få indhentet flere tilbud og sikret de laveste låneomkostninger.

Kan jeg få tilskud?

Du bør undersøge mulighederne for at få tilskud til regningen, inden du søger om lån. Der gælder forskellige regler, alt efter din alder og hvordan du er dækket. Du kan læse meget mere om disse på Tandlægeforeningen.dk.

Bemærk at tilskuddet ikke gør behandlingen gratis, men dit pengebehov kan blive betydeligt mindre, da regningen bliver mere overkommelig.