Har du brug for penge til at komme igennem studiestarten. Det kan være en dyr periode for unge studerende, da du både skal finde penge til bøger, fester med dine nye venner og eventuelt en ny computer.

Det kan hurtigt blive en udskrivning på mange tusinde kroner og da mange studerende er uden arbejde, vil SU’en næppe være nok. På Findino kan du nemt komme i gang med at låne penge til studiestart, eller hvad du nu mangler penge til.

Brug for penge til studiestart?

En af de klare styrker ved lånemarkedet online, er at ingen blander sig i formålet. Det gør ingen forskel om du skal bruge penge til studiestarten, til et nyt fjernsyn eller for at kunne betale din husleje.

Det giver dig en dejlig frihed som forbruger, hvilket tiltaler mange danskere. Dertil kommer at det er relativ nemt at blive godkendt. Som studerende vil det primært være din alder, der kan begrænse dine muligheder. Men så snart du er rundet de 20 år, har du næsten frit valg på alle hylder.

Du kan se hvor du kan låne penge som 20 årig her. Findino er din sammenligningsside på nettet, uanset om du vil tjekke mulighederne ud fra din alder eller pengebehov.

Alternativer til lån online

Online lån er ikke din eneste mulighed som ung dansker, men det er uden tvivl den hurtigste og nemmeste vej til penge på kontoen. Her er de oplagte alternativer:

  • SU-lån – et bidrag til den faste SU
  • Banken – den svære vej

Banken vil være sværere at overbevise, så her oplever mange at blive afvist. Samtidig er det heller ikke længere en selvfølge, at de tilbyder dig de billigste forbrugslån. Der er kommet flere konkurrencedygtige online banker på markedet. Her vil vi særligt fremhæve Bank Norwegian og Santander Consumer Bank.

Relateret på Findino: At søge lån som ung

SU-lånet er uden tvivl et godt alternativ, men med den ulempe, at du kun får pengene som et supplement til den nuværende SU-sats. Det betyder at du får 3.040 kroner pr. måned oveni, hvilket jo ikke kan finansiere alverden.

Men hvis du ikke har et stort pengebehov, her og nu, men mere mangler en større indkomst på månedsbasis; så vil SU-lånet være et glimrende valg.

Statens Uddannelsesstøtte indebærer en række krav og regler du bør kende til, inden du eventuelt vælger at låne penge derigennem. Så du ved præcis hvad du skal forholde dig til. Særligt som ung studerende, bør du vide præcis hvad du går ind til, uanset hvilken løsning du vælger.