En ferie behøver ikke altid foregå i udlandet for at være dejlig. Der findes en hel masse skønne muligheder for at rejse i Danmark, og særligt korte weekendture er populære, netop fordi du ikke behøver tage fri fra job eller studie.

I hele landet kan du komme afsted på nogle helt fantastiske slotsophold og weekendophold, men det kræver selvfølgelig, at budgettet tillader det. Men hvad er dine muligheder egentlig, hvis du har brug for hjælp til finansiering af din miniferie?

Søg forbrugslån til opholdet online

Du kan faktisk sagtens anvende et helt almindeligt forbrugslån, hvis du skal låne penge til dit weekendophold. Med et forbrugslån kan du nemlig låne til lige akkurat det, du kunne tænke dig. Et forbrugslån kan du ansøge om på nettet hos én af de mange udbydere, der findes på markedet.

Søg om lånHer vælger du blot dit ønskede beløb og løbetid, udfylder nogle personlige informationer og indsender din ansøgning. På den måde behøver du på intet tidspunkt angive, hvad formålet med lånet er, ligesom du kan klare det hele hjemme fra sofaen via din computer, tablet eller mobil.

 

Mange muligheder og nemmere end banken

Der er et stort marked for online lån i dag, og det betyder også, at konkurrencen er stor. Det giver dig som kunde en stor fordel, fordi renten efterhånden er blevet virkelig fordelagtig for dig. Du kan udnytte det store udvalg til din fordel ved at ansøge hos flere selskaber, så du kan sammenligne dine tilbud. Det er gratis og uforpligtende at indsende en ansøgning, og ved at sammenligne den effektive rente kan du finde frem til det tilbud, der er bedst og billigst for dig.

Hele processen kan klares i løbet af ganske kort tid, og selskaberne er både hurtige til at sende til tilbud afsted og sætte pengene ind på din konto. Derfor er det et noget nemmere alternativ end at låne i banken, hvor kravene til dig som ansøger er højere, ligesom behandlingsprocessen er væsentlig længere.

3 populære slotsophold i Danmark

Der er masser af smukke, fantastiske slotsophold i hele landet. Her har vi fremhævet tre af de mest populære slotsophold, hvor gæsterne har givet tårnhøje anmeldelser. Du får en anbefaling til et slotsophold i tre af Danmarks forskellige landsdele, nemlig Sjælland, Fyn og Jylland:

  • Dragsholm Slot, Hørve: Det vidunderlige slot på Sjælland er den stolte modtager af en Michelin Stjerne, og omgivelserne fortjener da også minimum én stjerne.
  • Hindsgavl Slot, Middelfart: På Fyn finder du det charmerende, smukke slot i de skønneste, grønne omgivelser. En sand perle i en charmerende, hyggelig by.
  • Bramslevgård Herregård, Hobro: Den unikke herregård byder dig velkommen med hyggelige værelser, dejlig mad og naturskønne omgivelser. Og så er du samtidig kun 45 minutters kørsel fra Aalborg, hvis du skulle savne lidt storbyliv.

3 populære weekendophold i Danmark

Er du ikke lige til slotsophold, så findes der en række andre virkelig dejlige weekendophold i Danmark. Du kan vælge alt lige fra storby til landsby, og her kommer vi med tre fremragende anbefalinger:

  • Hotel Dania, Silkeborg: Midt i Silkeborg centrum finder du det lækre hotel, som ligger i en virkelig smuk bygning og er indrettet lige så. Hotellets restaurant byder på gastronomi i særklasse, men du kan naturligvis også udforske byens andre restauranter, caféer, butikker og øvrige byliv, ligesom der er masser af dejlige naturomgivelser at gå tur i.
  • Næsbylund Kro og Hotel, Odense: Man skulle ikke tro, at denne skønne kro lå kun 4 km fra centrum i Danmarks 3. største by. Her får du landsbyagtig idyl, en charmerende bygning og ikke mindst dejlige grønne omgivelser. Et perfekt udgangspunkt for at udforske både Odense og Fyns øvrige byer og seværdigheder.
  • Stammershalle Badehotel, Gudhjem: På solskinsøen Bornholm finder du det enestående badehotel, som ligger i fredfyldte omgivelser lige ved den smukke klippekyst. Udsigten er fænomenal, ligesom gourmetrestauranten kan forkæle dine smagsløg. Kombinér luksus med idyllisk natur på en fantastisk weekendtur til dette hotel.