Har du brug for at låne penge til ny plæneklipper? Dit pengebehov vil afhænge meget af hvilken model du har valgt, men du kan søge alle lånebeløb online. Uanset om du mangler 5.000 eller 70.000 kr. på kontoen.

Du kan søge finansiering af plæneklipper online via FINDINO, hvor vi giver dig overblikket. Lån penge til plæneklipper på nettet, hvis banken har sagt nej, eller hvis du ønsker en nemmere løsning.

Finansiering af plæneklipper

Sammenlign og ansøg helt uforpligtende.

Du kan skaffe finansiering af plæneklipper på flere forskellige måder. Der er ingen tvivl om at online udbyderne er den nemmeste og hurtigste vej til penge på kontoen.

Hos disse kan du gratis og uforpligtende søge op til 500.000 kroner. Du binder dig ikke til noget, førend du har underskrevet låneaftalen. Det kan derfor være en god idé at indhente tilbud, for at få klarlagt dine muligheder.

Alternativet til lånefirmaerne online, er at du forhører dig i banken. Dette kan du også sagtens gøre sideløbende. Der er nemlig ingen garanti for at du får bevilget et forbrugslån af dem. Det er blevet vanskeligt at blive godkendt og vil kræve en meget sund privatøkonomi.

Ønsker du at afsøge mulighederne på nettet, kan du nemt komme i gang med at ansøge via vores oversigter. Uanset om du mangler 5.000 eller 70.000 på kontoen.

Populære producenter; Stiga, Husqvarna og Texas

Der er specielt tre forskellige producenter af plæneklippere, der er populære og værd at overveje, hvis du ikke har valgt din model endnu. Mere om dem og deres prisniveauer her.

Stiga – prisniveau på 2.000 – 200.000 kr.

Stiga er en af de førende producenter af havemaskiner. De fremstiller alt fra plæneklippere, til robotplæneklippere, græsopsamlere og havetraktorer. Det betyder at de har produkter i mange forskellige prisniveauer.

De billigste Stiga plæneklippere kan købes til 2.000 kroner, mens deres kørende klippere (havetraktorer) koster fra 10.000 kr. og opefter. Disse vil primært være velegnede, hvis du har en større have. De har enkelte modeller til priser over 200.000 kroner, men de er mere beregnet til erhvervsmæssig brug.

Husqvarna – prisniveau på 2.000 – 70.000 kr.

Husqvarna plæneklippere er til den seriøse have, og for dig der gerne vil sidde ned, når du slår græs. Du kan købe en Husqvarna plæneklipper til ca. 2-6.000 kroner som skal skubbes, men de er mest kendte for deres fikse havetraktorer.

Priserne på disse starter typisk ved 15.000 kr. og helt op til 70.000 for deres bedste modeller. De har tilmed en Husqvarna P 520 D model, der koster langt mere, men det er primært til erhvervsmæssig brug. Husqvarna bør være valget, når du har en større have eller bare vil have en plæneklipper i topkvalitet. Det er de kendte for at producere.

Texas – prisniveau på 1.500 – 7.000 kr.

Texas plæneklippere er støjsvage, prisvenlige og så vil de fleste varianter være hurtige at oplade. Det er på mange måder fikse maskiner, der er velegnede til sommerhusområder eller hvis du har en mindre have.

Priserne starter lavt og det er kun hvis du ønsker at købe deres havetraktor, at du skal betale de 6-7.000 kr. de ofte koster. Du vil få stor glæde af deres lydsvage egenskaber.