Lån penge til operation, fedtsugning og plastikkirurgi

Overvejer du at få foretaget en operation i form af en fedtsugning, plastikkirurgi eller lignende? Uanset hvad får du helt sikkert penge for det er langt fra alle operationer du kan få betalt af det offentlige.

Den gyldne grænse går ved operationer, med relation til dit helbred og arbejdsdygtighed. Fedtsugninger og plastikkirurgi falder ind under kosmetiske operationer, som du selv skal finansiere. Det er dyrt og Findino ser derfor nærmere på hvordan du kan låne penge.

Vores fokus er på låneudbyderne online, hvor du kan søge helt op til 350.000 kroner. Så længe du er over 18 år, ikke står i RKI og har en fast indkomst, vil dine chancer for godkendelse være gode. De fleste kosmetiske operationer vil koste alt fra 25.000 til 75.000 kroner.

Tjek vores låneoversigt og se hvor du kan låne disse beløb.

Vi henviser dig altid til de førende udbydere online, hvor du nemt, gratis og uforpligtende kan ansøge. Vi anbefaler du søger mindst 2 steder, for at få flere muligheder på hånden.

Finansiering af operation, kirurgi eller fedtsugning

Næst efter at tage beslutningen, er finansieringen den sværeste del for mange danskere. Det er ikke nødvendigvis nemt at fremskaffe de 30-50.000 kroner det ofte koster. Specielt ikke fordi de fleste banker vil være umulige at overtale.

Det efterlader dig med to steder du kan søge finansiering til kirurgi og fedtsugninger. Hos lånefirmaerne online og hos den klinik der skal udføre indgrebet. Bemærk at mange af disse klinikker faktisk anvender eksterne långivere. Særligt SparXpress og Resurs Bank (tidligere Dan-Aktiv) anvendes i den forbindelse.

Uanset hvilken låneløsning du hælder mest til, vil vi derfor anbefale dig at indhente tilbud både online og hos klinikken. Du kan jo ikke vide hvad der er billigst på forhånd og hvis du fx. låner 40.000 kroner, betyder renten rigtig meget.

Finansiering hos klinikken

Vælger du at optage finansiering hos klinikken vil de formegentlig ikke udbetale pengene, men derimod blot tage det som en del af betalingen, mod at du så fremadrettet skal betale en fastsat månedlig ydelse.

Du bør være ligeså opmærksom på renten her, som hvis du ansøgte online eller hos banken. For det er bestemt ikke gratis, men blot et tilbud de ofte har til deres kunder, netop fordi mange kunder har vanskeligt ved at finansiere operationen selv.

Så det er helt naturligt du kan søge lån hos klinikkerne, for alternativer er i nogle tilfælde, at kunden ellers ikke har råd.

Om du foretrækker klinikken eller online udbyderne, er meget op til dig selv. Vores anbefaling vil være at du udelukkende fokuserer på hvor du kan opnå den laveste rente og omkostninger. Den billigste løsning, må være den bedste.