Lån penge til operation, fedtsugning og plastikkirurgi

Overvejer du at få foretaget en operation i form af en fedtsugning, plastikkirurgi eller lignende? Uanset hvad får du helt sikkert penge for det er langt fra alle operationer du kan få betalt af det offentlige.

Den gyldne grænse går ved operationer, med relation til dit helbred og arbejdsdygtighed. Fedtsugninger og plastikkirurgi falder ind under kosmetiske operationer, som du selv skal finansiere. Du kan låne penge til indgrebet via online bankerne, der har fornuftige renter og en enkel ansøgningsproces.

Find et godt lån

Ansøg gratis og uforpligtende hos online bankerne.

Vores fokus er på låneudbyderne online, hvor du kan søge helt op til 500.000 kroner. Så længe du er over 18 år, ikke står i RKI og har en fast indkomst, vil dine chancer for godkendelse være gode. De fleste kosmetiske operationer vil koste alt fra 25.000 til 75.000 kroner.

Vi henviser dig til de førende udbydere online, hvor du nemt, gratis og uforpligtende kan ansøge. Vi anbefaler, at du søger mindst 2 steder, for at få flere muligheder på hånden.

Lån til plastikkirurgi eller fedtsugning

Finansiering af operation, kirurgi eller fedtsugning

Næst efter at tage beslutningen, er finansieringen den sværeste del for mange danskere. Det er ikke nødvendigvis nemt at fremskaffe de 30-50.000 kroner det ofte koster. Specielt ikke fordi de fleste banker vil være umulige at overtale.

Det efterlader dig med to steder du kan søge finansiering til kirurgi og fedtsugninger. Hos online bankerne og hos den klinik der skal udføre indgrebet. Bemærk at mange af disse klinikker faktisk anvender eksterne långivere. Særligt SparXpress og Resurs Bank (tidligere Dan-Aktiv) anvendes i den forbindelse.

Uanset hvilken låneløsning du hælder mest til, vil vi derfor anbefale dig at indhente tilbud både online og hos klinikken. Du kan jo ikke vide hvad der er billigst på forhånd og hvis du fx. låner 40.000 kroner, betyder renten rigtig meget.

Finansiering hos klinikken

Vælger du at optage finansiering hos klinikken vil de formegentlig ikke udbetale pengene, men derimod blot tage det som en del af betalingen, mod at du så fremadrettet skal betale en fastsat månedlig ydelse.

Du bør være ligeså opmærksom på renten her, som hvis du ansøgte online eller hos banken. For det er bestemt ikke gratis, men blot et tilbud de ofte har til deres kunder, netop fordi mange kunder har vanskeligt ved at finansiere operationen selv.

Så det er helt naturligt du kan søge lån hos klinikkerne, for alternativer er i nogle tilfælde, at kunden ellers ikke har råd.

Om du foretrækker klinikken eller online udbyderne, er meget op til dig selv. Vores anbefaling vil være at du udelukkende fokuserer på hvor du kan opnå den laveste rente og omkostninger. Den billigste løsning, må være den bedste.

Få klarlagt dit pengebehov

Hvis du ikke allerede kender dit eksakte pengebehov, er det en god idé at finde frem til det. Find ud af hvilket beløb du har brug for, og dan dig et overblik over din egen økonomiske situation. På den måde kan du finde ud af, hvor lang en løbetid, du skal vælge. Din låneperiode skal ikke være længere, end du har brug for, men den skal samtidig ikke være så kort, at du får svært ved at betale lånet tilbage igen.

Uanset hvilken vej du går, bør du ikke søge mere end du behøver og desuden bør du have ÅOP i fokus. Det kan ikke nævnes nok gange, men det er den primære sammenligningsparameter, når du skal vurdere hvilket lånetilbud der er billigst.

Undersøg flere muligheder, så du finder den billigste løsning

Uanset hvordan du vælger at få råd til din operation, er der flere forskellige omkostninger i forbindelse med valget. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i dine muligheder og finder den billigste løsning.

Sammenlign mulighederne, og gå altid efter den løsning, hvor renten er lavest og omkostningerne er færrest. Du kan med fordel vælge tilbuddet med den laveste ÅOP.

Gode råd og spørgsmål inden operationen

FINDINO slutter af med en række gode råd og spørgsmål til dig, inden du kaster dig ud i operationen. Ting du bør have i baghovedet og høre om på forhånd:

  • Er der forhold du skal overholde? Må du fx. ikke spise/medicin op til indgrebet.
  • Ved du hvor længe og hvordan operationen kommer til at forløbe? Det kan give dig en tryghed.
  • Kan der være bivirkninger efter indgrebet?
  • Hvilke risikofaktorer kan der være?

Vi ønsker dig held og lykke med din plastikkirugi og håber at operationen forløbet planmæssigt.