Er du træt af dit nuværende ur? Eller vil du bare gerne forkæle dig selv eller en bekendt, med et nyt smykke? I begge tilfælde kan du låne penge til ure og smykker.

Se hvor du kan søge lån til ure og smykker online, med gode chancer for at blive godkendt.

Lån til ure og smykker

Ansøg gratis og uforpligtende, for at se hvad udbyderne kan tilbyde dig.

Engang var banken den eneste vej, til flere penge på kontoen. Det er fortid og nu kan du nemt og enkelt optage forbrugslån online. Det endda til meget konkurrencedygtige renter. Vi har lavet en oversigt over udbydere, hvor du med fordel kan søge om lån til smykker og ure – helt uforpligtende og gratis.

Du bør specielt være opmærksom på alderskravene hos de forskellige udbydere. Hos Bank Norwegian skal du være mindst 23 år, mens du blot skal være 18 år hos Nova Finans.

Vi anbefaler generelt, at du ansøger flere steder, så du har bedre chancer for at finde den billigste løsning.

Brug pengene på shopping som du lyster

Du kan bruge de lånte penge på shopping, præcis som du lyster. Det kan være på nyt tøj, nye smykker eller et smart herreur. Det bestemmer du selv. Et online forbrugslån kan bruges til alle former for shopping, da du har fuld frihed over pengene.

Er du træt af et kedeligt og umoderne klædeskab, med tøj og smykker du ikke rigtig gider at tage på? Din påklædning har en stor indflydelse på dit udtryk og fremtoning. Ikke mindst fordi man nemt kan se, hvis du er utilpas. Vær derfor ikke bange for at investere i dig selv og dit look.

Gå efter tidløse smykker og ure

Vælger du at bruge mange penge på smykker og ure, bør du uden tvivl gå efter de tidløse designs. Modeller der vil holde i mange år, uden at blive grimme eller upopulære. Producenterne er blevet dygtige til at ramme moden, samtidig med de har et tidløst præg.

Her kan særligt materialer i sølv og hvidguld anbefales, hvis du leder efter smykker som øreringe, halskæde og armbånd. Det er materialer der holder længe og som kan gå til det meste. Et sikkert køb på mange måder. Det samme kan siges om guld, hvis du ligeledes vil lave en god investering på sigt.