Du kan låne penge til maling af tag, facade & fliser flere steder, hvis du mangler penge for at kunne gennemføre malerprojektet. Det er dyrere at male end de fleste regner med, omvendt er det ikke altid man gider at vente på opsparingen.

Lån penge til maling af taget, facaden eller fliserne online, hvis du ønsker en nem og simpel løsning. Det kan gøres hurtigt, du kan enkelt indhente flere tilbud og udvælge det bedste. Vi kan altid hjælpe dig i gang.

Brug for lån til maling af hus?

Begynder hele eller dele af huset af se lidt slidt ud? Kunne taget eller facade trænge til en kærlig hånd? Maling kan være med til at skabe et helt nyt og forfriskende udtryk på huset.

Hvis du har brug for lån til maling af hus, kan du finde det flere steder på nettet. Ingen blander sig i formålet og det påvirker ikke dine godkendelseschancer. Har du en sund privatøkonomi, er mulighederne gode. Du kan søge alt fra 5.000 til 400.000 kr. alt efter dine behov.

Indhent flere tilbud på maleropgaven

Når du skal købe et fjernsyn, en ny sofa eller en bil tager du ikke bare den første den bedste. Du finder ud af, hvad du helst vil have og derefter undersøger du, hvor du kan få det eller den til den bedste pris.

Det er på præcis samme måde, du skal gribe det an når du skal finde en maler til en opgave på dit hus. Måske synes du ikke, det er ligeså spændende at finde en til maleropgaven, som fx. at købe nyt tøj. Men de penge du kommer til at spare, kan bruges på noget andet.

”Det handler ikke kun om pris, men mest om kvaliteten af arbejdet.”

Det handler ikke kun om pris, men mest om kvaliteten af arbejdet. Hvis du kender nogen, der lige har fået malet deres facade eller tag og var glade for arbejdet, kan du spørge, hvem de har brugt. Gør det gerne ved mange, så du har en del at vælge imellem.

Som en sidste ting, er det en god ide også selv at researche lidt, så du får en fornemmelse for, hvad du leder efter, hvordan priserne ser ud og hvor mange udbydere der er nær dig.

Når du har fundet et anstændigt antal forhandlere – du kan starte med omkring tre – så kan du begynde at ringe eller skrive til dem og bede om et tilbud. Da du skal kunne holde flere tilbud op mod hinanden, så du kan forhandle udbyderne ned, er det en god ide at få dem på skrift, men også så du kan være sikker på den pris, du bliver givet i første omgang.

Maling af tag og facade giver et nyt look

Det er utroligt, hvad en klat maling kan gøre for dit hus og hele din matrikel. Både facade og tag kan males, så din bolig får et helt nyt look, der gør det interessant på ny for dig og din familie eller kan lokke eventuelle købere til. For selvom maling ikke siger noget om husets kvalitet, som sagtens kan være tip top med en gammel facade, er det bare rarere at have noget pænt at kigge på.

Malingen kan gøre din bolig mere attraktiv

Står du med overvejelser om at sælge, eller er dit hus måske allerede sat på markedet, kan en kærlig hånd aldrig skade. Et nymalet hus set flot ud, når man passerer det, og det kan nemt komme til at virke mere attraktivt overfor købere, hvis man bliver budt velkommen af et flot udseende.

Du behøver ikke få din facade eller dit tag malet i en vild farve for at tiltrække opmærksomhed, så længe arbejdet er vel udført og ser flot og professionelt ud. Hvis du er heldig kan det tilmed hjælpe købsprisen på dit hus lidt op.