Mangler du penge til køb af et GoPro kamera eller tilhørende udstyr? Du kan låne penge til GoPro online, hvor du nemt kan skaffe de penge du mangler.

De fleste GoPro Hero modeller kan købes for mellem 1.500 til 3.500 kr. hos flere forhandlere. Har du brug for lidt ekstra penge mellem hænderne, kan du se dine lånemuligheder her.

Finansiering af nyt GoPro kamera & udstyr

Hvis du vil søge finansiering af nyt GoPro kamera og udstyr, kan du sammenligne online banker her og få et godt overblik over markedet. Det kan hjælpe dig med at vælge den rette løsning, til dine behov.

Har du brug for flere penge? Så kan du med fordel tjekke vores oversigt med lån på 9000 kr. Her kan du se hvilke udbydere som kan tilbyde dig større pengebeløb, på alt fra 5.000 til 400.000 kroner.

GoPro kameraer er markedsledende

Der er ingen tvivl om at GoPro er markedsledende inden for såkaldte actionkameraer, der kan optage når du laver ekstrem sport eller er meget aktiv. Det giver dig muligheden for at lave flotte optagelser og fantastiske billeder. Se bare denne video:


De kører meget i GoPro Hero serier, hvor de fleste kender til Hero, Hero3 og Hero3+ modellerne. Senest kom Hero 4 på markedet i oktober 2014. Om du vælger at købe den nyeste model, eller en af de ældre, er helt op til dig selv og dit budget.

De kan alle sammen det meste og selvom det er mest attraktivt at have det nyeste, kan der være penge at spare ved fx. at vælge en Hero 3 model.

Værd at vide om GoPro

Amerikanske GoPro blev startet i 2002 af Nicholas Woodman og har specialiseret sig inden for actionkameraer. Altså optagelser der tages under ekstreme forhold, hvor de fleste kameraer ellers vil give uskarpe optagelser og billeder.

Deres HERO modeller kan holde til det meste, hvorfor de er velegnet til netop disse formål. Det kan være du elsker adventure og eventyr, skal en tur til Afrika eller lignende, som du gerne vil forevige. Firmaet omsætter for over 300 millioner kroner årligt og har etableret sig som en af de bedste på området. Vi mener derfor godt man kan anse dem som en markedsleder.

Der er ingen tvivl om de vil være et oplagt valg, hvis du leder efter et smart og holdbart actionkamera, med mange smarte features og funktioner. Vi er selv store fans af de optagelser og billeder, der kan komme ud i sidste ende. Se mere på deres officielle hjemmeside GoPro.com.