Lån penge til fjernsyn og computer

Er du på udkig efter et lån til nyt fjernsyn eller computer. Selvom du kan få rigtig meget elektronik for pengene anno 2015, koster det alligevel hurtigt 6-8.000 kroner at køb computer eller TV.

I hvert fald hvis de skal være gode og holde i mange år fremover. Der er jo intet ved at købe en dårlig model, der skal udskiftes igen inden for få år. Så find en langsigtet løsning og brug de ekstra par tusinde det koster.

Har du et mindre pengebehov, kan vi hjælpe dig godt i gang med låneansøgninger online. Findino giver dig overblikket over lånemarkedet og på hvad de forskellige udbydere har af forhold og krav.

På vores side om lån på 5.000 kroner, kan du nemt komme i gang.

Oversigten viser aktuelle lånefirmaer online, der kan hjælpe dig og hos flere af dem kan du søge helt op til 50.000 kroner. Hvis du mangler lidt penge til fjernsyn eller computer, anbefaler vi du søger mindst 3 steder.

Dine chancer for at blive godkendt er større, det er helt gratis og så vil du sidde med 3 tilbud hvor du kan udvælge det billigste.

 

Rentefrit lån til fjernsyn og computer

De fleste danskere har hørt om rentefrie lån til computer og fjernsyn. Det er noget visse elektronikfirmaer tilbyder, men husk at læse det med småt. At denne finansieringsform vitterlig er gratis for dig. Det er jo associationen hos mange danskere, når man læser rentefrit lån.

Lån til computerVirkeligheden er nemlig, at du kan komme til at betale en form for gebyr og/eller at købsprisen bliver højere end hvis du købte den kontant. Så vær lig opmærksom på denne detalje, inden du slikker dig om munden af glæde. Elektronikfirmaet kan være en finansieringsløsning, men vær kritisk over for den tilbudte rente og ÅOP. Køb på afbetaling er ikke altid fordelagtigt eller billigt.

Online har du faktisk muligheden for at søge et rentefrit lån til nyt TV eller computer. Der er nemlig tre udbydere som tilbyder dig et gratis lån op til 4.000 som ny kunde. Det gør de helt uden renter, gebyrer eller skjulte omkostninger.

Hvis det er nok for dig til at kunne købe, kan det være en god og billig (gratis) løsning du bør overveje.