Lån penge til ferie og rejse

Vil du rigtig gerne på ferie med vennerne eller familien? Eller afsted på studierejse for at blive klogere og få en oplevelse for livet?

Der kan være mange grunde til at du gerne vil afsted, men mangler du pengene kan du heldigvis søge finansiering hos mange lånefirmaer online. Det er langt nemmere at blive godkendt hos dem, end hos banken.

De blander sig ikke i formålet og de seneste år er deres renter kommet ned på et mere fornuftigt niveau. Findino giver dig overblikket over muligheder, alt efter hvilket pengebehov du har eller hvor gammel du er. Klik dig ind på den rette side i sidebaren, for at komme til låneoversigten.

Finansiering af ferie og rejser

Der findes mange former for ferier og rejser. Det kan være en uges ferie til en anden europæisk by eller en rejse på flere måneder. Ferieformen har en stor indflydelse på dit pengebehov. Nogle har kun brug for 6-7.000 kroner, mens andre behøver 25.000 for at komme afsted.

Lån til ferie og rejserUanset hvilket lånebeløb du vil søge, vil der være online udbydere som kan hjælpe dig. Det er helt gratis og uforpligtende at søge hos disse, så du kan altid afsøge muligheder og afvise tilbuddet hvis du synes renten eller ydelsen er for høj.

Finansiering hos rejseselskabet

Finansiering hos rejseselskabet er et alternativ, men vær opmærksom på flere af dem anvender eksterne långivere. Det er derfor mindst lige så afgørende, at have øje for den rente og ÅOP de kan tilbyde dig. Det behøver på ingen måde være billigere end det du ellers får tilbudt af online firmaerne.

Men gør dit forarbejde og indhent flere tilbud, så du til sidst kan sidde med det billigste lån. Det er den eneste rigtige fremgangsmåde, hvis du gerne vil mindske dine låneomkostninger og spare penge.

Banken – kan du overbevise dem om et ferielån?

Vi har kun været kort omkring banken som finansieringskilde og årsagen er simpel. Det er sjældent de ønsker at udlåne penge til at du kan tage på ferie. Særligt fordi en udlandsrejse i høj grad er et luksusgode, man godt kan undvære.

Så medmindre du kan overbevise din bankrådgiver om at du skal have et ferielån, vil du have mere held med at bruge kræfterne på andre långivere.