Lån penge til cykel og knallert

Købet af en ny cykel eller knallert kan hurtigt koste op til 20.000 kroner. De dyre og smarte modeller kan endda koste langt mere. Uanset hvilke model du har fundet, ny eller brugt, så er det helt normalt med et pengebehov.

Det er langt fra alle danskere, der bare har 10-15.000 kroner stående på kontoen til fri afbenyttelse. Hvis du har brug for at låne penge til knallert eller cykel, kan du nemt ansøge via Findino. Via vores oversigter kan du hurtigt få indblik i hvilke firmaer, der kan hjælpe dig.

Start med at gå til oversigten med lånebeløb på 10.000 kroner.

Her kan du se de førende firmaer online, som tilbyder dig lån i den størrelsesorden. Mange af udbyderne kan ligeledes hjælpe dig med større pengebeløb.

 

Finansiering af knallert eller cykel

Når du skal finde finansiering af cykel eller knallert, er lån online ikke den eneste mulighed. Banken og forhandleren er to af de øvrige finansieringskilder. Du bør altid afsøge alle muligheder og være ikke bange for at indhente tilbud og renter flere steder fra.

Det kan være svært at vide hvem der godkender dig på forhånd. Eller hvem der kan tilbyde dig det billigste eller bedste lån til cykel eller knallert.

De fleste danskere vil starte i banken og det er kun fornuftigt, for de er som udgangspunkt den billigste udbyder. Men mange vil desværre blive mødt med en nedadvendt tommelfinger.

Hvis det er sket for dig, kan du trøste dig med at der er glimrende alternativer både online og hos mange forhandleren.

Vores anbefaling

Er du blevet afvist af banken eller foretrækker du at låne udenom dem, så anbefaler vi dig følgende fremgangsmåde:

  1. Søg hos 2 til 3 udbydere på nettet. Det kan du nemt gøre via Findino.
  2. Indhent finansieringstilbud hos knallert- eller cykelforhandleren.
  3. Sammenlign alle de modtagne tilbud. Særligt deres ÅOP og månedlige ydelse.

Når du optager gæld og låner penge, bør du altid sørge for at den månedlige ydelse er inden for dine økonomiske rammer. En af de mest udbredte fejl og den ultimative dødssynd som forbruger, er at sætte sig for hårdt. Altså hvor den månedlige ydelse er langt højere end dit rådighedsbeløb.

For så ender du i en situation, hvor der skal skæres i dit månedlige budget og det er ikke altid nemt. Denne pointe og hovedregel gælder, uanset om du søger lån til cykel, knallert, ny scooter eller noget helt fjerde.