Vil du gerne flytte hjemmefra? Der kommer en tid i alle unges liv, hvor det er tid til at flytte fra de trygge rammer og ud i egen bolig.

Det er ikke kun en stor skridt mentalt, men ikke mindst på det økonomiske plan. Det koster mange penge at flytte hjemmefra og kan det kræve et lån. Få et godt overblik over dine muligheder for at låne penge til flytningen online.

Lån penge til flytning

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Dine forskellige muligheder

Når du vil låne penge til at flytte hjemmefra, vil du overordnet set have to valgmuligheder. Du kan forhøre dig i banken eller du kan ansøge online. Det er meget svært at få et lån til flytning via banken, da de fleste unge er uden fuldtidsarbejde og derfor har en begrænset indkomst. Hvis du heller ikke er færdiguddannet, er dit udgangspunkt meget svært.

Lån penge til at flytte hjemmefraOnline er mulighederne anderledes gode. Her kan mange udbydere hjælpe dig med et lån til at flytte hjemmefra. De færreste udbydere har faste krav om, at du tjener X antal kroner om måneden. Hvis du har et deltidsarbejde eller får SU, vil du tilmed have en indtægt, der stiller dig i en bedre position.

Du kan altid blive klogere på dine lånemuligheder hos os, uanset om du har behov for at låne 9000 kr. eller 24000 kr. til flytningen. Det kan være til alt fra flyttefolk, nye møbler, seng etc.

Vi anbefaler at du holder dig fra at låne mere end 25.000 kroner til flytningen. Det vil nemlig være rigtig svært at blive godkendt, medmindre du har deltids- eller fuldtidsarbejde. Her vil SU’en næppe være nok.

Læs mere om lån til at flytte hjemmefra på denne side.

Gode råd når du flytter hjemmefra

Hvis det er første gang du flytter hjemmefra, vil du helt sikkert have brug for nogle gode råd med på vejen. Vi har derfor fundet vores 3 bedste tips frem, til dig der skal forlade reden for første gang.

  1. Få lavet et budget

Først bør du få lavet et budget, så du har overblik over din økonomi. Det er et område hvor mange unge går galt i byen. De mister overblikket over privatøkonomien og pludselig står man i gæld til halsen.

Det kan du undgå hvis du kender dine eksakte indtægter og udgifter. På den måde kan du nemt overskue om der er råd til en bytur eller et fint restaurantbesøg. Det er kedeligt, men mest fornuftigt.

  1. Køb brugt til en start

Når du flytter ind i en ny lejlighed, kollegieværelse etc. vil du typisk skulle indrette en del selv. Men det hele kan løbe op i mange penge, hvis alt skal være splinternyt.

Dyre ting som reoler, sofa, stole, borde, seng etc. kan med fordel købes brugt. Du får meget for pengene og så kan du altid opgradere, når du får ordentlig råd.

  1. Få bekendte til at hjælpe

Bekendte kan være til stor hjælp og spare dig en masse penge. Det kunne være med at få malet et rum, at flytte dine ting fra A til B eller hvad nu.

Der kan være mange situationer, hvor du kan spare håndværkeren, flyttemanden eller maleren væk. Vær ikke bange for at trække på dit netværk. Så længe du kvitterer med mad og drikkevarer, vil de ofte bare være glade for at hjælpe.