Er du uden arbejde, men med behov for flere penge på kontoen? Det er en situation som mange danskere kender til og selvom banken siger nej, har du faktisk ganske fornuftige muligheder online.

Det ER muligt at låne penge uden arbejde, men hvis du slet ikke har nogen indtægt, vil det naturligvis svække dine muligheder for at blive godkendt. Selv en SU, kontanthjælp eller dagpenge kan være nok til at du får godkendt din låneansøgning. Se mere om lån til arbejdsløse her.

Lån penge uden arbejde

Hvis du ønsker at låne penge uden arbejde, er det vigtigt at vide, det gør en forskel om du alligevel har en månedlig indtægt. Det afgørende for udbyderne online er om du får en fast indtægt, om den så kommer fra kontanthjælpen eller a-kassen er sekundær.

Der findes ligeledes firmaer hvor du kan optage lån uden både arbejde og fast indtægt, men her der er kun tale om mindre pengebeløb. Lånebeløb der maksimalt er på 20.000 kroner.

Søg om lån som arbejdsløsMens banken ofte vil afvise din forespørgsel, har du gode muligheder online. Du kan nemt komme i gang med at søge via vores forside. Klik på knappen og se dine muligheder. Kun ganske få udbydere har indkomstkrav eller kræver du har fast arbejde (Bank Norwegian og Santander Bank).

Øvrige udbydere har som udgangspunkt ikke faste indkomstkrav.

Er du arbejdsløs? Så lån penge online

Der er ingen tvivl om at online markedet typisk vil være din eneste mulighed for at låne penge som arbejdsløs. Hvilket i bund og grund giver god mening, da den manglende månedlige indtægt fra arbejdsgiveren, vil gøre din privatøkonomi mere skrøbelig.

Men arbejdsløse kan sagtens have en sund økonomi og fornuftige udsigter til snart at komme i job igen. Har du en fornuftig privatøkonomi, vil du med stor sandsynlighed kunne låne penge online.

Du bør bare kun gøre det velovervejet og uden at ansøge om flere penge end du reelt behøver. For husk på, at jo mere du søger om, desto større krav stilles der til dig. Hvilket i sidste ende gør det sværere at blive godkendt. Det er derfor tvivlsomt, at du kan låne 80000 kroner online, men mindre kan ofte gøre det.

Få et indblik i de førende udbydere på Findino og sammenlign selskaberne med hinanden.

De færreste udbydere har indkomstkrav

Som vi var kort inde på, er det de færreste udbydere der har indkomstkrav. Bank Norwegian og Santander Bank er to af de få, som enten kræver en minimumsindtægt eller at du har fast arbejde.

De resterende kræver “blot” at du kan dokumentere den angivne indkomst. Uanset om den så kommer fra SU-støtte, kontanthjælp eller dagpenge. Dette ønsker de, da din indtægt ofte medregnes i kreditvurderingen, der i sidste ende definerer den tilbudte rente.

Opsummerende er det altså muligt at låne penge som arbejdsløs uden arbejde, det kræver bare at du ansøger hos de rette udbydere.